Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le a messengeren?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy hétvégén bulizni voltunk a barátnőmmel, ahol összeismerkedtem egy sráccal, egész este csókolóztunk, és táncoltunk. nagyon tetszett, nagyon örültem. Ő felvett a facebookon még a buliban, majd még írogattunk egymásnak, mivel elvesztettük egymást a buliban, köszönhetően az én barátnőmnek és az ő haverjának, akik unatkoztak szerintem és állandóan menni akartak haza. Hazamentünk, lefeküdtünk aludni. A fiú még hajnalban írt nekem, hogy engem keres, hova tűntem, hova jöjjön, stb. Másnap akartam neki írni, de már le voltam tiltva. Ilyen esettel én még nem találkoztam, és eléggé meglepett, rosszul esett és őszintén szólva azóta sem térek magamhoz emiatt. Tudom, hogy nem fogjátok pontosan tudni, mert nem vagytok gondolatolvasók, de nagyon várnék néhány gondolatot, hogy vajon mi történhetett? :( Köszi a válaszokat!2017. máj. 9. 15:11
1/24 anonim válasza:
Arra az éjszakára kellettél neki. Azért keresgélt reggel mert meg akart ketyerélni. Látta, hogy nincs kit...s inkább letiltott, nem akart belebonyolódni beszélgetésekbe stb. Tömören ennyi. Szerintem.
3/24 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de adok az első válaszoló szavára.
Megakart dugni csak. Gondolom volt is benne pia dögivel. De az is lehet, hogy azt gondolta, hogy leráztad, mert nem válaszoltál neki vissza.
De attól függetlenül szerintem sem akart többet.
Hány éves vagy amúgy, hogy csak úgy csókolózol egy vadidegennel? :'D
4/24 anonim válasza:
Ez itt a "felnőtt párkapcsolatok" kategória...
5/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van valószínűleg...27 vagyok utolsó, és tényleg gyerekes volt a viselkedésem. igazad van, csak nagyon tetszett..miért vagyok ennyire hülye ennyi idősen? egy értelmes embernek tartom magam alapból, de a fiúk mindig át tudnak verni.
2017. máj. 9. 15:22
6/24 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a felnőtt párkapcsolatok kategória, de nekem meg ez a problémám, felnőttként! ez van
2017. máj. 9. 15:23
7/24 anonim válasza:
En is arra tippeltem volna amit az elotten levok irnak.Mondjuk eleg gyerekes a csávó is.Szerintem ne bánd hogy nem lett belőle több.
8/24 anonim válasza:
Igen, azokkal a válaszolókkal egyetértek akik azt írják, h csak 1 éjszakás kalandnak akart. Oké nem muszáj, h megdôgni akarjon, csak sima szórakozgatásra kellettél neki. Nekem is volt már hasonló, de én vissza is adtam a srácnak, volt rá lehetőségem :D Elhívott randizni, h majd még napközben ír, h mikor találkozzunk pontosan, de aznap nem jelentkezett, nem hívott semmi. Eltűnt. Következő évben egy partyn az én baráti köröm összetalálkozott az övével. Én őt azonnal felismertem, tudtam ki ő, de ő nem ismert meg. Gondolom akkor "nagy hatással" lehettem rá :D Majd bemutatkoztam neki, h én vagyok az a lány akit tavaly lekoptatott, majd sorra kérte a bocsánatokat és h mekkora hülye volt, h ilyen nőt cserben hagyott stb nyálzó szövegek. Gondoltam belemegyek a játékba és visszaadom neki azt amit tőle kaptam. Egész este vele voltam, mindig együtt táncoltunk, csókolóztunk. Másnap azonnal írt, h mikor megyek ki vele kávéra, mindig mondtam neki, h majd ekkor, majd akkor, de végül sosem jelentkeztem neki :D Édes volt a bosszú :)
9/24 A kérdező kommentje:
8-as:D ez jó:) hát, bizonyára ez lehetett, hogy csak szórakozni akart velem, ez nekem nagyon rosszul esik, akármilyen hülye is vagyok. Nagyon úgy tűnt hogy tényleg tetszem neki. én erre mondom, hogy r.i.b.@.n.c végül is, csak fiúban...egyébként nem értem ezt, hogy a fiúknál sikk lett átverni a lányokat, méghozzá ilyen gerinctelen módon. Különben meg örülhetett volna egy ilyen lánynak mint én, sőt, feltételezem, hogy ha komolyabban megismerkedtünk volna, én dobom őt...onnan gondolom, hogy amit hajnalban lecsekkoltam a facebookján, hát...nem valami nagy szám volt a pali...de én még is adtam volna egy esélyt, de őkegyelme úgy látszik nagyon jó hapsinak érzi magát. Hát innen is üzenem neki látatlanban, hogy: annyira azért nem nagy szám (ilyen gerinctelen jellemmel meg aztán főleg).
2017. máj. 9. 15:35
10/24 anonim válasza:
Utolsó, nagyon gyerekes vagy.. játszani a másik érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!