Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire összpontosítsak hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire összpontosítsak hogyha életem szerelme megtalálása előtt még olyan 30-50 nővel szeretnék rövid távú kapcsolatot?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és kb. 35 éves koromban szeretném megtalálni életem párját és megházasodni és gyereket vállalni. Addig még sok nővel, legalább 30 nővel szeretnék legalább egy kalandot, de lehet akár pár hetes vagy max pár hónapos kapcsolat. Ha ezt 10 évre leosztjuk, akkor nem sok. Annyi elég lesz ahhoz, hogy kiéljem magam.

A kérdés az, hogy akkor mire helyezzem a hangsúlyt az önfejlesztésben? 3 dolog jöhet számításba:

-személyiség fejlesztés (PUA, vonzás törvénye, párkapcsolatokról, csábításról, magabiztosságról, testbeszédről szóló könyvek, tanfolyamok)

-külsőm fejlesztése (gyúrás, szoli, öltözködés, hajstílus)

-egzisztencia építés (szakmai karrier építés, munkatapasztalat, idegen nyelvismeret, saját lakás vásárlás hitelre, saját autó)

Mind a 3 nem megy egyszerre, sőt még 2 sem igazán, vagy csak nehezen és megosztottan. Igazából ezekhez a célokhoz szerintetek melyik lenne a legfontosabb? Mondom, 10 éven belül házasság kizárva, viszont mindenképpen ki szeretném még élni magam, hogy utána már ne kelljen félre kúrogatnom, mert kimaradt ez a dolog az életemből.

2017. máj. 8. 20:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Azok szerintem a csajok futtatói lehetnek de hát úgy szebben hangzik, hogy a párja a vén tróger.
2017. máj. 8. 22:14
 22/29 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy fölösleges itt megpróbálni megtéríteni a kérdezőt. Nem egy komment miatt gondolja át az életét. :)

Kérdező, hidd el nekem, hogy igenis bőőven megy mindhárom egyszerre. :) Sőt, fiatal felnőttként ez lenne a feladata az embernek, bármilyen nehéznek is tűnik.

Egyébként az ember a meló nagy részét általában aggyal végzi, a fizikai aktivitás pont egy olyan "rituálé", ami kizökkenti a s*ggelésből. Tudom, mert én is ezt csinálom, tanulás, meló, aztán irány edzeni. Bár én nem kajtatok idegen férfiak után, mert az valóban nem fér bele az időmbe és nem érzem úgy, hogy a jövőmhöz bármit hozzátenne (ellenben az általad felsorolt hárommal), ha egyéni rekordot döntenék egyéjszakások terén. A személyiség meg fejlődik már attól, ha az ember figyel a társas kapcsolataiban mind magára, mind másokra és keresi az új helyzeteket. És az egész önfejlesztés (stabil meló, jó kinézet, kiegyensúlyozott élet (a "tudom, hol a helyem a világban" érzés, amit véleményem szerint 30-50 nőt váltogatva nehéz, de embere válogatja, azért általában nem szokták bírni sokan azt, ha valaki úgy foglalkozik emberekkel, hogy azok folyamatosan cserélődnek körülötte)) hozzájárul ahhoz, hogy magabiztosabb, nyitottabb ember legyél. Ha minden áron szeretnél redukálni belőle, javaslom a külsőt. Az edzést hagyd meg, a többi meg 10 perces rutin, ennél többet nem kell erre fordítani, mert az ember akkor sem tetszik mindenkinek, ha a fél életét a külsejére fordítja. És nem is tartható állapot. Az egzisztencia fontos, a tudás szintén nem elhanyagolható. Ha nem is anyagi szempontból, kevés dolog marad meg úgy az embernek és kevés dolog segít jobban az életben, mint a sokrétűség.

A testbeszédes könyvekre nem ölném az időt, ha mindenáron azt szeretnéd, inkább videófelvétel és személyes tapasztalat, a PUA szerintem eléggé haszontalan, de nem akarom bírálni, annyira nem néztem utána, csak pár szösszenetet mutattak az ismerőseim, a többi könyv is a populáris irodalom olyan szelete, amit könnyen el lehet adni, magával ragadó a szövege, de kevés alkalmazhatót nyújt. Javaslok helyette tréningeket, tanfolyamokat, van egy csomó ingyenes is.

Ez nyilván csak az én véleményem, de pszichológiaszakosként igyekeztem nem csak a saját orromig látni a témában.:)

2017. máj. 8. 23:09
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

Ekkora provokativ kerdest xd Vagy a kerdezo valami otvar videki varosban el, ahol csak a csoro prolik kozul valogathatnak a lanyok. Budapesten erre elvetve akad max pelda, hogy a szep lanyok 50-es luzerekkel vannak egyutt. De altalaban ott is a szep lany valami kielt, huszoneves korara 30-nak kinezo, egyugyu kis lanyka.

Eszem agaban sem lenne egy 40-es szerencsetlennel csaladot alapitani, aki atment a fel varoson elotte, amikor huszoneves csinos nokent akarmikor talalok normalis, korombeli FERFIT. :D

2017. máj. 8. 23:11
 24/29 A kérdező kommentje:

Nézd milyen a sors, pont most írt ki valaki egy hasonló, itt vitában forgó kérdést (nem én voltam):

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ugyan ezt tapasztalom mint az itt válaszolók, 25 éves csaj és 50 éves pasi. Ez a tipikus. Pontosan ugyan ez.

Itt olvashatjátok a sok kommentet ahol az én korombeli csajoknak olyan pasijuk van, hogy az apja lehetne, és a mai világban ez az általános. Mindenhol. Budapesten is, vidéken is, külföldön is. Nem kell még gazdagnak sem lenned, elég egy KAMIONSOFŐRNEK!

2017. máj. 8. 23:16
 25/29 anonim ***** válasza:

Meglepődnél, ha tudnád mennyit keres egy kamionos.

És milyen keveset van otthon.

2017. máj. 8. 23:26
 26/29 anonim ***** válasza:

Én még mindig azt mondom, hogy ne akarj 40 nőt, hanem mindössze kettőt:

1.Aki vonzó a számodra

2.Akivel jól összeilletek. Sajnos ő nem fltétlenül lesz vonzó, sőt.

Az eső hiányában a második nem tartható fent, mivel mindig benned marad a kérdés, hogy milyen lehet olyannal együtt lenni, aki tényleg vonz?

Esetleg megoldható mindkettő egyszerre, de akor a 2.típus is járhaat olyanhoz aki számára vonzó.

Sajnos a kettő egyszerre (jól kijöttök és még vonz is), csak a legjobbak előjoga, nem az átlagemberé.

2017. máj. 8. 23:34
 27/29 anonim ***** válasza:
Műszaki diplomás nő vagyok, normális értékrenddel, jól keresek, fiatal sem vagyok annyira, de 50 éves kamionos nem érdekel.
2017. máj. 8. 23:36
 28/29 anonim ***** válasza:

Hát pedig az én tesóm, fiatal, 25 évesen ment hozzá a 40 éves párjához, ennek már 5 éve, a férfi egyáltalán nem úgy néz ki, mintha az apja lenne, és szeretik egymást. Ja és nem gazdag a férfi, átlagos fizetés, átlagos munkahely. Már gyerekük is van.

Szóval van ilyenre is példa ám.

Mindamellett a kérdező terve számomra is gusztustalan, meg persze esélytelen.

2017. máj. 9. 10:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Szólíts le 3000 nőt (100-ból 1 azért csak összejön), ezt megteheted egy hónap és tíz év alatt is, sok sikert!
2017. máj. 9. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!