Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire összpontosítsak hogyha életem szerelme megtalálása előtt még olyan 30-50 nővel szeretnék rövid távú kapcsolatot?
25 éves vagyok és kb. 35 éves koromban szeretném megtalálni életem párját és megházasodni és gyereket vállalni. Addig még sok nővel, legalább 30 nővel szeretnék legalább egy kalandot, de lehet akár pár hetes vagy max pár hónapos kapcsolat. Ha ezt 10 évre leosztjuk, akkor nem sok. Annyi elég lesz ahhoz, hogy kiéljem magam.
A kérdés az, hogy akkor mire helyezzem a hangsúlyt az önfejlesztésben? 3 dolog jöhet számításba:
-személyiség fejlesztés (PUA, vonzás törvénye, párkapcsolatokról, csábításról, magabiztosságról, testbeszédről szóló könyvek, tanfolyamok)
-külsőm fejlesztése (gyúrás, szoli, öltözködés, hajstílus)
-egzisztencia építés (szakmai karrier építés, munkatapasztalat, idegen nyelvismeret, saját lakás vásárlás hitelre, saját autó)
Mind a 3 nem megy egyszerre, sőt még 2 sem igazán, vagy csak nehezen és megosztottan. Igazából ezekhez a célokhoz szerintetek melyik lenne a legfontosabb? Mondom, 10 éven belül házasság kizárva, viszont mindenképpen ki szeretném még élni magam, hogy utána már ne kelljen félre kúrogatnom, mert kimaradt ez a dolog az életemből.
Mivel olyan, hogy "szerelem", nem létezik, így akár 500 nőd is lehet előtte. Csak azt ne hidd, hogy "ez a szerelem", mikor épp labilissá válsz érzelmileg.
A szerelem tudatos döntés.
25 éves létedre a kis tinigyerek agyi szintjén vagy. Elég gáz rád nézve.
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít még mindig!
Lenne két kérdésem: ha végig b..sztad a fél várost már, és mondjuk találsz egy nőt, akibe szerelmes leszel, a szexuális ingered ennyi d..gás után hol lesz? Vagy mondjuk mennyire fogsz nőként tekinteni arra a nőre és nem egy d..gó eszközre?
Buktad, 1 hónapon belül megtalálod életed szerelmét, gyermekeid anyját.
Én 19 voltam amikor kb ugyanezt döntöttem el. A vőlegényemnek kerek perec megmondtam, hogy csak a szexre kell, ne várjon tőlem sokat. 8 éve vagyunk együtt és 5 hónap múlva babát csinálunk.
Amikor ezt eldöntöd, akkor fogod megtalálni a nagy Ő-t.
Ez lenne a titkos módszer, a bombabiztos trükk? Hmmmmm...
Miért esik nehezemre elhinni?
Ez nem igaz, eddig az összes korombeli csaj aki már megházasodott, vannak páran, ilyen 22-25 évesen mind 40-45-50 éves fószerekhez mentek feleségül, és nem is egyszer baba is lett a dologból. És ezek zömmel jó csajok. Szóval nagyon nem igaz, hogy egy 40es pasi nem kell házasságra senkinek. 40es nő az már nem.
Ez egy baromság. Te megszívtad, ez egy ember példája.
Hadd ne ássam már el a saját életemet, csak azért mert neked sikerült elcseszned a sajátod :D
Atya gatya :)
Ez a kieles duma hazugság. Ismerek olyant, aki 70 felett is prostizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!