Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire összpontosítsak hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire összpontosítsak hogyha életem szerelme megtalálása előtt még olyan 30-50 nővel szeretnék rövid távú kapcsolatot?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és kb. 35 éves koromban szeretném megtalálni életem párját és megházasodni és gyereket vállalni. Addig még sok nővel, legalább 30 nővel szeretnék legalább egy kalandot, de lehet akár pár hetes vagy max pár hónapos kapcsolat. Ha ezt 10 évre leosztjuk, akkor nem sok. Annyi elég lesz ahhoz, hogy kiéljem magam.

A kérdés az, hogy akkor mire helyezzem a hangsúlyt az önfejlesztésben? 3 dolog jöhet számításba:

-személyiség fejlesztés (PUA, vonzás törvénye, párkapcsolatokról, csábításról, magabiztosságról, testbeszédről szóló könyvek, tanfolyamok)

-külsőm fejlesztése (gyúrás, szoli, öltözködés, hajstílus)

-egzisztencia építés (szakmai karrier építés, munkatapasztalat, idegen nyelvismeret, saját lakás vásárlás hitelre, saját autó)

Mind a 3 nem megy egyszerre, sőt még 2 sem igazán, vagy csak nehezen és megosztottan. Igazából ezekhez a célokhoz szerintetek melyik lenne a legfontosabb? Mondom, 10 éven belül házasság kizárva, viszont mindenképpen ki szeretném még élni magam, hogy utána már ne kelljen félre kúrogatnom, mert kimaradt ez a dolog az életemből.

2017. máj. 8. 20:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"ha végig b..sztad a fél várost már, és mondjuk találsz egy nőt, akibe szerelmes leszel, a szexuális ingered ennyi d..gás után hol lesz?"

Bár én sem értem a kérdező logikáját, de ezt a kérdést sem. Miért, hol lenne a szexuális ingere szerinted? Vagy csak nem tudok róla, de mindenkinek kiosztanak a születésekor X mennyiségű szexuális ingert és ha valaki elhasználta mind, akkor elfogyott?

A szexre nem lehet ráunni szerintem. Ezt úgy értem, hogy a pusztán szexre alapuló kapcsolatokra igen, ráunhat az ember, de attól még ha jön egy szerelem, szerintem kívánni és igényelni fogja vele a szexuális együttlétet, mert az teljesen más, össze sem lehet hasonlítani a szerelem nélküli szexszel.

De a kérdezőt olvasva én inkább azon látom bukni a dolgot, hogy gyanúsan nem elég érett érzelmileg egy komolyabb szerelemhez.

2017. máj. 8. 21:28
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
A farkadra összpontosíts, lehet, hogy befigyel egy két zabigyerek vagy HIV ha nem figyelsz. Amúgy az egész egy baromság. Nincs egy limit hogy igen meg van a 50 és ennyi, soha többé nem fogsz megkívánni a feleségeden kívül más nőt. Már egy hónap sem kell és ágaskodni fog megsúgom... Inkább olvasgass, olvass szépirodalmat vagy elmélkedj, ne tervezz egyenlőre semmit!
2017. máj. 8. 21:30
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
22-25 éves jó csaj max akkor megy hozzá 45-50 körüli pasihoz szívem ha az a pasi full gazdag. Szülni is azért fog neki hogy bebiztosítsa magát anyagilag egy életre. Vagy max még az lehet hogy az a pasi iszonyat jól néz ki, de az ebben a korban olyan ritka mint a fehér holló. Szóval eléggé el vagy tévelyedve. Te viszont feltehetően messze vagy attól hogy annyira jól nézz ki mert akkor nem tennél fel ilyen kérdést és mivel itt szerencsétlenkedsz a gazdagság is távol áll tőled az biztos. Max ha lottót nyersz.
2017. máj. 8. 21:31
 14/29 anonim ***** válasza:
85%

#7 vagyok

Bocs , egyedül fogsz meghalni

2017. máj. 8. 21:32
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Gyorsan nősülj meg, csinálj gyereket és meglátod, a párod mellett, össze jön az a 30-50 másik nő is.
2017. máj. 8. 21:33
 16/29 A kérdező kommentje:

Egyik sem volt gazdag akihez hozzámentek. Annyi, hogy már nem az anyjukkal éltek, de ez egy 40-45 éves pasitól már elvárható. De ennyi, semmi extra. Sőt, még azt kell mondjam, nem hogy nem gazdagok, de inkább proli pasik azok.

2017. máj. 8. 21:34
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem tudom hol élsz Te de hogy egy fiatal szép (és feltételezzük értelmes) 22-25 éves lány nem megy hozzá egy 45 körüli prolihoz az is biztos. De hitegesd csak magad ezzel, aztán majd jól pofára esel mikor egy csinos nő se áll veled szóba és ott állsz a kiélt farkaddal 50 felé. Bár megmondom őszintén sztem Te még 10 csajt sem biztos hogy meg fogsz tudni fektetni nemhogy 50-et. Vicc:D
2017. máj. 8. 21:39
 18/29 A kérdező kommentje:

Én csak ilyet ismerek. Kapásból tudok neked mondani erre 5-6 példát, és ezek (1 kivételével) szép csajok, a gimiben a szép és menő csajokat alkották ők.

2017. máj. 8. 21:44
 19/29 anonim ***** válasza:
,#16: megnézném azokat a nőket, az alja lehet, főleg agyilag.
2017. máj. 8. 22:07
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Megnézem azt az intelligens, csinos , saját egzisztenciaval rendelkező nőt, aki egy apja korabeli "prolihoz" hozzamegy

Almodik a nyomor ,😘

2017. máj. 8. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!