Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi igazság van abban hogy a hosszú hajú nők jobban bejönnek a férfiaknak mind a rövid hajúak?
Élnek a sztereotípiák, hogy a hosszú haj a nőies.
Szerintem meg nője válogatja, nekem rémesen áll a hosszú, kb. senkinek nem kellettem, amíg úgy hordtam. Mióta levágattam, sokkal jobban érzem magam, és ezt a férfiak is észreveszik. Időnként már zavaróan sokan.
Nem gondolom, hogy a hajamon múlt volna, bár külső objektív szemlélők szerint is ez áll jobban, de ha én így érzem jól magam, akkor azt fogom sugározni, és az értelmesebb pasik, akik nem mellméret-hajhossz-fenék algoritmus szerint keresnek, ezt értékelik.
A rövidebb hajú nők - mivel nincs hosszú hajkoronájuk - sokkal kevesebb nőies mozdulatot tudnak tenni. Ha egy hosszú hajú nő beletúr a hajába, megigazítja a haját, végigsimítja, az a férfiakat megőrjíti.
Egy rövid hajú nő nem tud ezekkel a "trükkökkel" élni, nem tud a hajával játszani, nem tudja csavargatni a tincseit. És ezzel együtt kevesebb praktikával is tud élni, ha egy kiszemelt pasit valahogy be szeretne hálózni.
Görög Zita is szebb volt hosszú hajjal, Daniludisz Niki playmate is - a hosszú haj tényleg vonzóbb. De van, akinek a rövid jobban áll, mert az arcához jobban passzol.
"Egy rövid hajú nő nem tud ezekkel a "trükkökkel" élni, nem tud a hajával játszani, nem tudja csavargatni a tincseit. És ezzel együtt kevesebb praktikával is tud élni, ha egy kiszemelt pasit valahogy be szeretne hálózni. "
Nem is akarok. Viszont a szemébe tudok nézni nyíltan a másiknak. És onnantól nem kellenek trükkök - legalábbis nekem.
Ha jól áll neki a hosszú haj, és ápolt, egészséges, akkor igen.
Minden más esetben nem.
Hát, nekem eddig az összes barátnőm hosszú hajú volt, de egyszer nagyon-nagyon szerelmes voltam egy rövid hajú lányba, sajnos nem jött össze.
De a lényeg, hogy nekem pl. nem számít egyáltalán, mindkettő tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!