Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi panaszkodik itt, hogy rendszeresen próbálkozik nőknél, de azok mindig elhajtják. Elhiszitek ezt?
Ezt komolyan úgy kell elképzelni, hogy nőknek udvarol, randevúzik velük, de egyszerűen nem jön össze soha semmi? Ezt nehéz elhinni - már ha tényleg komoly udvarlás van, nem csak laza bepróbálkozások. Persze, hogy az utóbbinál nem alakulnak ki a nőkben érzelmek, mert nem érzik, hogy különlegesek lennének.
Szerintem inkább az lehet a helyzet, ami ránk, magyarokra amúgy is jellemző - szeretnek panaszkodni, sírni, hogy "jaj, de rossz nekem", de segítséget nem fogadnak el, és megoldást is lusták keresni.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nők tucatjai küldenek el egy férfit sorozatosan - eleve egy férfias pasiról beszélünk, mert mer a nőkhöz közeledni. A bátorságot, a tökösséget mindig értékelik a nők. Szóval szerintem ez panaszkodás a javából, mindenféle realitást mellőzve.
Ti mit gondoltok erről? Ez kamu vagy tényleg van ilyen kudarc-sorozat férfiaknál?
A próbálkozás valószínűleg náluk kimerül az online társkeresőn lájkolgatásban/"szia, hogy vagy?" üzenetekben. Esetleg félévente 1x leszólítanak valakit buliban.
Amúgy a csajozás pont olyan dolog, hogy az elején - ha tapasztalatlan vagy - szinte csak kudarc ér, de ha kitartasz és túljutsz ezen a szakaszon, akkor elnyered a jutalmadat. :D
Ti nagyon buták vagytok,én például haverommal szoktam odamenni élőben csajokhoz,és beszélgetni,dumálni,aztán ami kialakul belőle...
Mondanom sem kell,semmi nem alakul ki sajnos.Randira nem jönnek el velem,esélyt még randira sem kapok.Hogy miért? mert nem születtem jóképűnek,és nem vagyok az a tipikus szépfiú... társkeresőn végképp még válasz sem érkezik.
Van,amelyik csajnak komolyan udvaroltam,próbáltam normálisan,kedvesen közeledni.Természetesen,nagyon hamar leépített,pedig semmit nem tudott rólam,tehát meg sem akart igazán ismerni.És nem egy ilyen volt,hanem nagyon sok az elmúlt években.
Hidd el,a nők nagyon gyorsan lekoptatnak valamilyen szöveggel,ha nem vagy jóképű... Általában 2 mondat után,de van amelyik alapból bunkón szól hozzád és küld el melegebb éghajlatra.
25/F
Ez nem kamu. Ez tényleg így van.
Január óta egyedülálló vagyok, társkeresőkön ismerkedem. Képeim igényesek, elegáns, márkás ruhákban jelenek meg. A vak is látja, hogy jól megy a szekér.
Kb. 100-120 nővel sikerült elkezdenem a levelezést, 6-tal volt randi. A legsikeresebb alkalommal is csak 2. randiig jutottunk el.
A maradék 114 egy nagy rakás csalódás. Legtöbbjük egy idő után eltűnik (mondjuk 3-4 nap múlva). Sokan betojnak és le is tiltanak, ha egy idő után találkozóra hívom őket. Néhány csajnál érződik a pénz iránti mérhetetlen vágy. Halál unalmasak, egyszavas válaszokat adnak, kommunikálni képtelen egyszerű élőlények.
Sokan annyira el vannak szállva maguktól, hogy ők bizony "biológusnak, orvosnak" tanulnak, aztán mikor kibukik, hogy nekem nincs felsőfokú végzettségem... ott "valamiért" abbamarad a társalgás.
Egyesek nem tudnak írni, érthetetlen, mit akarnak, szerintem ők maguk sem tudják, mit szeretnének (még az élettől sem)...
Összességében ez a véleményem. A társkereső oldalak egy "genetikai hulladékokkal, unalmas és egyszerű buta kislányokkal, pénzéhes nőkkel" van tele. Tisztelet annak a nagyon-nagyon kevés kivételnek! Még nem bukkantam rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!