Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadhato, ha egy hazas ferfi,2 kisgyerekkel, az egyik kolleganojevel rendszeresen elmegy valahova?
Gondolok itt kavezasra munka utan, kirandulasra, setara stb.
Csak azert kerdezem, mert az utobbi idoben el szokott hivni a munkatarsam es en ezt nem tartom helyesnek. Egyszer elmentem vele teazni, de azota is rendszeresen hiv, tobb napos programokra is.
sokkal tisztább lenne,ha csak kúrná ezeket a nőket,aztán hazamenne.
nem értem ezt a randizgatás dolgot minek erőlteti.
Nekem is volt ilyen munkatársam.
Mivel tényleg csak kávézásról volt szó, soha semmi többről, én nem láttam rá okot, miért ne ülhetnénk be beszélgetni néha valahova. Szerintem a házasság nem jelentheti azt, hogy az ember soha többé ne állhasson szóba az emberiség 50%-ával:S (Bár tudom, vannak házasságok, ahol azt jelenti, ez kettejük döntése.)
Persze, ha a beszélgetéseket csak ugródeszkának tekintené egy viszonyhoz, az már más lenne.
Nem. Ha találkozni akar, akkor a pároddal együtt hívjon.
Több napra????? Pofátlan, szemtelen és gátlástalan a kolléganő.
Néha egy kávé belefér, de a több napos program... D LOL
Hívd el magatokhoz, ha beszélgetni akar. Ki fog derülni, tényleg csak erre van-e igénye.:-)
Többnapos programra értelemszerűen a párjával megy az ember, nem kettecskén az ellenkező nemű munkatárssal. Legalább wellnesshétvégére hívott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!