Mit lehet tenni egy rendszeresen káromkodó anyával?
A probléma az az anyámmal, hogy nagyon apróságokon képes rendkívül felhúznia magát, amit egy hatalmas, öblös káromkodás és szitkozódás kísér. Alapesetben azt mondanám, hogy a mindennapi frusztráció tesz erre, de például itthon rengeteg segítsége van (én személy szerint minden egyes házimunkában besegítek neki), szerető családdal, és a keresetre sincs probléma (átlag kereset - se nem dús gazdag, se nem szegény).
Ma reggel véletlenül kiöntöttem egy korty tejet az asztalra, mert vacakul volt a zacskó kinyitva, és kicsit nagy lendülettel öntöttem bele. Fogtam egy vizes rongyot, elkezdtem gyors feltörölni, 10másodperc volt az egész, anyám viszont amikor meglátta, kiakadt és elkezdett nekem "anyád p*csáját, miért nem tudsz figyelni?" meg ilyeneket mondani. Nagyon felidegesített, borzalmas ezt hallgatni, mivel egyébként rendkívül kedves anyuka, viszont az anyjára (mamám) is jellemző a káromkodás, így valószínűleg csodálatos családi vonást örökölt.
Saját magát apróságokon húzza fel, olyan dolgokkal traktálja, amik olyannyira minimálisak, hogy ügyet sem kéne rá vetni. Ennek ellenére mégis..
Mondd meg neki, hogy "Muter, az énekes koldus verje most már a holdkóros, nádvágó pecsenyef a szát beléd, hogy ilyen ordenáré, puruszléktalan p i csalyuk módjára kell beszélni mostmár"
Hátha leesik neki, hogy a végén eltanulod te is, és abbahagyja.
Nekem az anyukám rosszabb.
Szándékosan generálja a feszültségeket.
Olyan dolgokon, hogy miért nem megyek
társaságba. Mert olyan sok az irigyem, hogy
már hangulatom sincs hozzá.
Viszont ilyen kicsiknél, mint a tied : még
jelentéktelenebb dolgokban is csinálja.
Ettől függetlenül még teljesen megértelek
téged. És igazad is van.
Remélem, hogy majd megbékül az anyukád veled.
Szép napot kívánok :
Adri+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!