Titeket nem idegesít, amikor netezés közben valaki nézi a monitorod? Öcsém rendszeresen odaáll, nézi, mit csinálok és nem akar elmenni
De nagyon!
Munkahelyen is idegesít, ha valaki bámul, míg dolgozom :)
Nem vagy egyedül, nyugodj meg!
Ameddig nem volt szülőktől külön szobám (egymásból nyílt a kettő) édesapám csinálta, hogy este kép böngészés közben oda állt 1-2 percre, ami elég kellemetlen volt, mert soha nem tudni, hogy pl. mikor jön veled szembe egy szexuális tartalmú kép. De olyan is volt, hogy mondtam xy-nal beszélek és anya oda állt megnézni, hogy mutassam meg ki az, vagy ilyesmi, miközben a monitorból semmit nem láttam.
Zavart, de nem gondolom őket ezért bármilyennek is, hogy "lesik" mit csinálok, mert nem igazán értenek a technikához és szerintem így próbáltak érdeklődni.
Egyébként én kicsiként nagyon szerettem nézni, ahogy a bátyám játszik a számítógépen, nem tudom miért. Volt, hogy akár fél, vagy egy órára is lecsücsültem mellé és csak bámultam.
" mikor jön veled szembe egy szexuális tartalmú kép."
Ha olyanokat is nézel :D
Nagymamám számítógépén még véletlenül sem, soha nem jött elő ilyen :D
Nem mindig,attól függ mi van a képernyőn.
Ha vmi személyes dologgal foglalkozom, akkor igen zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!