Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem abba a prostiba, akihez rendszeresen járok, mit tehetek?
Ő 35 éves én pedig 24. Elképesztően gyönyörű. Sajnos van egy hibája is: drogfüggő. De ennek ellenére is nagyon szeretem. Mindig annyira kedves volt hozzám. Vele veszítettem el a szüzességem és eddig csak vele feküdtem le.
Szeretném meglepni, csak nem tudom, hogyan tehetném. Hova hívhatnám el randira? Hogyan viselkedjek majd?
Annyira szeretném, ha a barátnőm volna. Mindent megtennék érte, a tenyeremen hordoznám.
" Sajnos van egy hibája is: drogfüggő"
Bocs, de itt felröhögtem. Szerinted az az egy hibája a kur**nak, hogy drogfüggő? Tudod miért az? Hogy téged és a másik 5-10 kuncsaftot el tudja viselni, hogy napi szinten megdugja. Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy nem mész többet hozzá. Elfejted és utána összeszeded magad.
24/F
Kérdező, megkérdezhetem hogy mennyit fizetsz te ezért?
Másik kérdésem: Téged nem zavar, hogy előtted kitudja kikkel volt? Mármint ez nem gusztustalan valamennyire?
Ezt sosem értettem a prostizó csávóknál.
Bocs, nem tudok hasznos tanácsot adni, de ezt a két kérdést fel kellett tennem
Hogy beszélhettek így egy nőről, akit még csak nem is ismertek?
Egy nagyon értékes nőt pocskondiáztok ismeretlenül.
Változó, hogy mennyit fizetek. Attól függ mennyi időre megyek.
Egy óráért 15 ezret fizetek. De fizettem már százezret is, amikor nálam aludt. De nem a pénz a lényeges, hanem Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!