Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban az a normális, hogy csakis a férfinak kell megteremtenie a saját lakást vagy a lakhatást, a nőnek nem kell beletennie?
Az a lenyeg, hogy a nok ebben is racionalisabbak a teszetosza ferfiaknal, nem veletlenul lapitanak ok most. Lehet, hogy a no tobbet dilemmazik, hogy mit kellene tennie, de ha egyszer dont, akkor abba feleloseggel beleall es megcsinalja, nem a kicsi pcset razza, hogy a " csoro anyam, apam nem segit".
Tudjak azt a ferfiak nagyon jol, hogy ha kell, akkor a nok ezerszer tokosebbek tudnak lenni naluk. Eppen erre varnak, mint jelen esetben a lakassal is. Ha meg ebben az esetben atlatunk rajtuk, es koszonjuk, de nem kerunk beloluk, akkor jon a kerdezo alszent, harito es menekulo kerdese, hogy "Miert varjak el a nok a ferfiaktol a minimalis egzisztenciat"?
"Kis hulye k-rva, bele akarnal ulni a keszbe, a lakasomba? Hihihi, nekem olyanom soha nem lesz, mert egy lusta carhazi p-cs vagyok, de azert magasbol osztalak teged, hogy mit kepzelsz te magadrol. Erted kis hulye p-cha, en vagyok a farok, en diktalok a semmire is."
Innen uzenem a ferfiaknak, hogy dugjak fel maguknak a penzuket, a karorajukat, borcipojuket meg a kocsijukat. Ezzel azonositjak magukat, kozben meg emberileg egy igazi nullak. Tobbseguk igazi nulla, igazi lufi, megbokod barhol es kipukkad. Meg egymast is kirohogik ezekert, megis azt kepzelik, hogy a no nem lat at rajtuk ket masodpercen belul. Erre mar csak ratesz a pua es redpill patkany-szindroma naluk, amitol azt hiszik, hogy igazi fefiak lesznek.
A kerdezo nem tudja elviselni, hogy nem tud felmutatni semmi emberi erteket sem a sajat nemenek, sem a noknek, ezert kell neki ez a kerdes, miszerint: "Igaz, hogy a mai noknek nincs szukseguk kisfiukra, mert a sajat labukon is meg tudnak allni? Heee, hat micsoda elcurvult vilag ez, hogy en nem kellek egy nonek sem kierepulve a mamahotelbol egy gondoskodo, megerto, kedves no olebe? Qrvak vagytok mind ebben a feminsita, elk-rvult vilagban, ahol nem engeditek, hogy a ferfi ferfi legyen es nyomorban tengesse a fizetesebol a feleseget par evig, meg ket evtizedig a kozos gyerekeket. Bakker asszony, te nem erted, hogy nagyon stresszelek, azert orditok veletek itthon es azert jovok haza ketnaponta piasan. Kiloptam a sajat farkamat a nadragmbol, meg a gerincemet a hatambol ertetek, miattatok, mert en Ferfi vagyok! Erted? FERFI vagyok, engem nem alazhat meg senki, foleg nem a fonokom, mert azt rajtad verem le igen tokosen, nem a fonokomon. Hat fogd mar fel, hogy Ferfi vagyok, b-ccameg, FERFI vagyok, majd EN teremtek neked egzisztenciat, meg mifacomat, neked ezzel dolgod ne legyen, csak bizz bennem! Ha nem igy teszel, akkor ordas nagy feminista ordas vagy!"
31-es
Erősen túlzol és ezt nőként mondom. Nekem is sokszor bajom van a férfiakkal, viszont messze nem olyan rosszak mint amilyennek elírod őket. A nők között is vannak borzalmasak úgy mint a férfiaknál is, viszont mindkét nemnél vannak jók is.
Persze hogy tulzok. Bazinga! :)
Mint ahogy a kerdezo is.
Évszázadokon (vagy évezredeken) át szenvedtünk a megkülönböztetés, a kiba$zott elnyomás, az értéktelenség miatt, cselédsorson voltunk, mindent el kellett tűrnünk, ami egy férfinál természetes volt, egy nőt ugyanazért halálra kínoztak, vagy élve elástak. Semmibe voltunk véve, és titeket szolgáltunk.
Mindezt ideje kompenzálnotok, szóval igen, amit leírsz, az a minimum a hosszú szenvedésünkért!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!