Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás hogy legalább olyan barátnőt szeretnék, aki le tudja magának venni a bőröndjét a vonatról? 22/F
Egyszerűen siralmas, hogy egy 22 éves férfi ma addig jut el agyilag, hogy ha egy nő nem tud leemelni egy táskát a vonaton, akkor az hiszti, és menjenakr**vaannyába, mert miazhogy... És tényleg ennyi az intelligenciája. :/
És félreértés ne essék, amikor a párom vinni akarta a táskámat, azt mondtam neki, amíg elbírom, addig nem kell neki cipelnie, de az, hogy benne van egy emberben a segítségnyújtás akarata, sokat elárul róla. Meg ha nincs meg benne, az is...
Csatlakozni tudok, az előttem szólókhoz...
Én pl elég messze tanulok a születési helyemtől, ezért általában felpakolva jövök haza minden jóval, lást pl nagy kiszerelésű öblítők, mosószer, ilyesmi, amik baromi nehezek tudnak lenni, plussz ugye ruhát is visz magával az ember, esetleg tankönyvek ha otthon is tanulni kell. Ebből kifolyólag 2 hetente egy kb. akkora bőrönddel érkezem vissza Szeged városába, hogy néha majd bepisilek, olyan nehéz. Soha nem kértem meg senkit sem, hogy segítsen. Nagylány vagyok, ha a buszon lévő, erejében lévő fiúknak eszébe sem jut, hogy segítsenek, nyilván lecibálom magamnak, mert fent nem maradhat. Ellenben amikor néha valaki megkérdezi, hogy segíthet e, akkor azt nagyon megköszönöm, és tényleg baromira örülök neki, hogy kedves volt, és segített. Ennyi a történet. Ha jól vettem ki abból amit írtál a 2 lány akiknek segítettél együtt voltak, gondolom egymásnak mondták, hogy nehéz. Feltételezem nem törtek ki hangos sírásba és hisztizésben. Innentől pedig nem értem mi a probléma. Segítettél nekik? Oké rendes vagy, nyilván értékelték. De közben miért kellett ezt gondolni, hogy ez hiszti? Másrészről pedig ami nektek férfiaknak könnyű/nem olyan nehéz, az a nőknek valószínűleg nehezebb. Akármennyire is nem vagy kigyúrva, jobb a fizikai terhelhetőséged, mint egy átlagos lánynak. Velem is csomószor van (és ez számomra egy nagyon irritáló fiú szokás), hogy fiú barátaimmal találkozok, és poénból rácsapnak a karomra, megpöcköli az arcom stb...nyilván nem teljes erőből csinálta, mert nem az a cél, hogy bántson, de nekem igenis valamilyen szinten fáj, kellemetlen, amikor pedig megemlítem azzal jönnek, hogy "hát de kb hozzád se értem" és engem nézek hülyének. Nem hiszik el, hogy ők úgy érzik, nem ütnek nagyot, de mivel én gyengébb testalkatú vagyok, jobban fáj.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!