Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás hogy legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás hogy legalább olyan barátnőt szeretnék, aki le tudja magának venni a bőröndjét a vonatról? 22/F

Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 21:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
72%

B+ Kérdező, Ennyire nem lehetsz sötét??!!!

Nektek férfiaknak, ami könnyű, az a nőknek lehet nehéz!! Más a fizikai terhelhetőség.

2017. ápr. 23. 22:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Troll kérdés hàt..nekem szànta. Mondta erős vagyok mert kitudtam venni 4kereket azaz ott csak 2őt és feltudom egymàsra szorni..csak kiméltelek béla mert rossz a kezed..igen ez alap nàlam legalàbbis..ja igen akkor jöhet a sulyom fikàzàsa .. :P
2017. ápr. 23. 22:38
 23/32 anonim ***** válasza:
5%

Igazából az a nagy elvárás, hogy egy nő annyit pakoljon a bőröndjébe, amennyivel még elbír.

(Mert hát akkor nem jelentkezik a kérdésben felvetett probléma.)

2017. ápr. 24. 00:07
 24/32 anonim ***** válasza:
7%
Igen elég bele egy bikini ahogy béla mondta
2017. ápr. 24. 00:19
 25/32 Költőnő? ***** válasza:
85%
Egyedül éltem évekig, szted a szerelés és a nagybevásarlás full egyedül az hercegnős? Hát te hercegnősebb lehetsz, ami véleményem szerint rád nézve gázabb.
2017. ápr. 24. 05:58
 26/32 anonim ***** válasza:
83%
Még nem láttam olyan hisztis férfit, mint a kérdező :D Nagy elvárás, hogy egy férfi ne legyen hisztis kisfiú?
2017. ápr. 24. 07:38
 27/32 anonim ***** válasza:
79%

Nagy elvárás, hogy legalább olyan pasit tekintenék csak férfinak, aki nem tud fele annyira picsogva hisztériázni, mint a kérdező?

32/N

2017. ápr. 24. 12:22
 28/32 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező téged nem tudom hol neveltek, de az udvariasság, figyelmesség, a nőkkel hogyan illik bánni kimaradt, de nagyon. Egy nőnek egy FÉRFI mellett nem kell nyafogni, hogy nehéz levenni, mert mire észbe kapok felrakja és leveszi. Minimum udvariasság. Vonaton is ha egyedül utazom, de a fülkében van egy srác, férfi, hacsak nem egy tapló paraszt magtól felajánlja, hogy segítsen e, kérni sem kell. Ha lesz párod felesége, majd ő tolja nagy-bevásárláson a kocsit, ő cipekedik??? Hagyod majd?
2017. ápr. 24. 13:16
 29/32 A kérdező kommentje:
Amíg így hisztiznek egyesek, ne is várják hogy eltűnjön a megkülönböztetés a két nem között, akár ami a fizetéseket, vagy gyerekvállaláskor lévő nemvesznekvisszaamunkahelyre dolgot illeti.
2017. ápr. 24. 15:07
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy simán lehet az is, hogy valakinek nem rég volt hasi műtétje vagy ilyesmi. Nekem 3 éve volt egy komoly csípőtörésem. Szinte újra tanultam járni, hetekig csak fekvés, járókeret, mankó, fél év gyógytorna. Szerencsémre fiatalon sportoltam, volt rajtam izom még abból az időkből. De így a bal felemen azért leépült. Mára nem nagyon látszik, nagyon picit vékonyabba a bal lában, azonban erő nagyon nem úgy van benne. Azonban pl magasról leemelni súlyokat nem tudok úgy, pl egy 15 kg-van bajban lennék abból a szögből leemelni, mint a vonaton. Soha nem tudhatod egy idegen miért kér meg, de mondjuk tényleg, egy igazi férfi udvarias és segítőkész mindenkivel, kérni sem kell. Ettől (is) Férfi a férfi és lehet felnézni rá, mert emberséges.
2017. ápr. 24. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!