Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás hogy legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás hogy legalább olyan barátnőt szeretnék, aki le tudja magának venni a bőröndjét a vonatról? 22/F

Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 21:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%

hűha, ez aztán már valami.

ha egy törékeny csaj megpakolja a táskáját és az mondjuk 10-13 kg, az miért baj, ha megkér valakit, hogy segítsen neki?

tudod, bőrönd súlyok között is van különbség.

Próbálnál meg te egy 100 kg-s valamit felemelni segítség nélkül! Nos?

2017. ápr. 23. 21:43
 2/32 anonim ***** válasza:
89%

Én le tudom venni, remélem, te tudsz magadnak főzni és ruhát mosni.

Nem erő kérdése a levétel, a lányok ,99%-a képes rá. Ez szimpla udvariasság. Ha ez nehezedre esik, ne várj el te sem semmit.

22/L

2017. ápr. 23. 21:46
 3/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Vannak jól meghízott, 100-120 kilós nők. Ők nem csak a bőröndöt szedik le a vonatról, de még téged is kivágnak a vonat ablakán.
2017. ápr. 23. 21:46
 4/32 anonim ***** válasza:
57%
3.: a túlsúlytól senki sem lesz erősebb.
2017. ápr. 23. 21:48
 5/32 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőim mindig segítettek, mert nem értem fel a tartót. Nem tudom, manapság milyenek a vonatok.
2017. ápr. 23. 21:51
 6/32 anonim ***** válasza:
42%

azért az nem volt kitétel, hogy zsírba szedje fel :D

ugyanakkor a súlyemelő nők között is vannak elég rendesen, akik tömegileg súlyosak ( [link] [link] úgyhogy ők azért tudnának hajítani :D

2017. ápr. 23. 21:52
 7/32 anonim ***** válasza:
50%
6.: nem nagyon sikerült felfogni a lényeget :)
2017. ápr. 23. 21:53
 8/32 anonim ***** válasza:
59%
#7 aki túlsúlyos, annak nagyobb tömeget kell mozgatnia nap mint nap, tehát de, erősebb is lesz. :)
2017. ápr. 23. 22:08
 9/32 anonim ***** válasza:
97%

8.: a kérdés nem erről szólt :) Egy átlagos alkatú lány is simán leveszi a bőröndjét, nagyon gyengusznak kell ahhoz lenni, hogy ne menjen. Tapasztalat.

A kérdés arról szól tulajdonképpen, hogy van-e olyan lány, akit nem zavar, ha a párja figyelmetlen vele és az "alap" udvariassági dolgokra magasról tesz.

2017. ápr. 23. 22:10
 10/32 A kérdező kommentje:
#9 Én pont hogy nem az udvariasságról beszélek, hanem arról, hogy ne hisztizzen hogy nehéz és nem tudja levenni. Tőlünk férfiaktól is elvárnak dolgokat, én a lustaságot és a nyafogást nem tűröm el.
2017. ápr. 23. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!