Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás hogy legalább olyan barátnőt szeretnék, aki le tudja magának venni a bőröndjét a vonatról? 22/F
Uhh ez aztán szempont, van még ehhez hasonló?
Lehet nem bírja el. Milyen gyakran utaztak vonattal csomagokkal hogy ez ilyen szempont? Nomád életet éltek és folyton úton vagytok?
Troll gyanús kérdés
Mondták már neked hogy túl bonyolult vagy? Nem kéne mindent összekomplikálni. Ne láss bele a dolgokba olyat amit csak te akarsz belelátni, a valósághoz egyébként semmi köze ennek.
Hű ...igazi lovag vagy. :))
Én sose kértem ilyenkor senkit, de pl a párom MINDIG szó nélkül leemelte/átvette.
Sőt, sokszor még idegenek is, ha pl egyedül utazok. MEg az ajtót is kinyitják.
Szerintem itt te vagy a hisztis. Miért olyan nagy dolog számodra egy olyan apró figyelmesség, amit más egy idegentől is megkap, pláne a párjától?
(Mondom, én sosem kértem, sőt, őszintén nem is várom el, de ettől mindig örülök az apró figyelmességeknek. Múltkor például a kabátomat vették el szó nélkül, hogy felakasszák egy helyen, mert vártam hogy eljöjjenek onnan. - Szó nélkül, érted. Pedig nem vártam el, és nem vagyok egy esetlen lány.. :) )
Akkor minek választasz egy törékeny hisztis nőt magadnak? Ne akard a felelősséget áthárítani a másikra.
Akkor nem kell ilyen nővel együtt lenned. Ilyen egyszerű.
És akkor ezzel most igazolva látod az elméletedet? Nagyon okos vagy, kapsz cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!