Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, kezdtetek már kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kezdtetek már kapcsolatba olyan férfival, aki totálisan padlón volt (depresszió, betegség, se munka, se pénz), de mellettetek talpra állt?

Figyelt kérdés

A kérdésem tulajdonképpen a szeretet erejére irányul. Volt már, hogy beleszerettetek egy ilyen srácba/férfiba, és a kapcsolat alatt szépen, fokozatosan helyrejöttek a dolgai és kilábalt nehéz helyzetéből? Vagy ha ilyen helyzetben van valaki, akkor szóba sem jöhet, mint potenciális partner?

Van itt olyan lány, nő, aki volt már ilyen helyzetben?

2017. ápr. 22. 08:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Önmaga miatt nem képes talpra állni, de miattam igen.. Mi lesz ha a kapcsolat 2-3 év múlva kiég? újra visszazuhan a depibe és majd zsarol engem, hogy megöli magát.. Hát kösz de ilyen kapcsolat nem kell!
2017. ápr. 22. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy sulyos panikbeteg, depresszios fiucskaval (en idosebb voltam, ezert hivtam igy mindig :) ) foglalkoztam egy ideig. Belem szeretett es en is nagyon vonzodtam hozza, de en pont akkor masztam ki egy nehez kapcsolatbol es bar probaltam segiteni neki, mindig ugy ereztem, hogy kudarcot vallok. Javult az allapota vmennyire, amig napi szinten beszeltunk, de ha csak 1 napig nem, akkor ujra visszaesett. Borzaszto volt latni es szembesulni azzal , hogy o talan soha nem lesz elfogadhatobb allapotban. Vegul kepbe jott a parom aki egy csupa elet volt es mindig mosolyt csalt az arcomra.

Ot valasztottam , a fiuval megszakitottam kapcsolatot, nem beszeltunk azota. Csak remelni tudom, hogy minden rendben van vele.

Szoval szerintem ilyen csak nagyon ritkan fordul elo, akinek psziches problemai vannak, forduljon szakemberhez. Nem varhato el senkitol, hogy jatsza el a "gondozot" es ugyan akkor a baratno/barat szerepet is.

A munkanelkuliseg, penztelenseg mas kerdes.

2017. ápr. 22. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Nem volt munkája csak egy nagyon kevés félretett pénze, családi gondok, enyhe depresszió. Amikor az a kevés pénze is elfogyott , kénytelen volt elvállalni egy nagyon alja munkát (az árokásáshoz tudnám hasonlítani), ettől persze még rosszabbul érezte magát, mert amúgy egy értelmes pasi aki ennél sokkal többre hivatott. Én folyamatosan támogattam és mellette voltam, el is kezdte összeszedni magát. Felvették egy normálisabb munkahelyre, elköltözött a szüleitől, vett egy új bmw-t és azzal a lendülettel le is cserélt egy másik csajra :D

Soha többet nem próbálok megmenteni senkit...

2017. ápr. 22. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Most is ilyenben vagyok. De szép lassan kiderült, hogy a kezdeti apró sikerek után nem nagyon változik a helyzet. Én pedig egyre inkább nem az vagyok aki korábban voltam.
2017. ápr. 22. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem nem gyógyszer. Ilyen csak a hollywoodi filmekben van, hogy valaki a padlón van, aztán találkozik a nagy Ő-vel és csodálatos módon minden problémája hirtelen megoldódik úgy, hogy ő semmit nem is tett igazából érte. Az élet nem így működik! Ha depressziós vagy, el kell menned kezeltetni magad. Ha nincs munkád, addig kell keresned, amíg lesz. Ezt egy nő nem tudja helyetted megtenni, ha te magadtól nem teszed meg ezeket a lépéseket, akkor akkor sem fogod megtenni, ha párkapcsolatban leszel. NEKED kell változtatnod az életeden, nem pedig tétlenül várni valakire, aki majd varázsütésre rendbe hoz mindent. Ha látják a nők, hogy a padlón vagy, de legalább próbálkozol felállni, akkor lehetséges, hogy adnak neked egy esélyt. De ha érzik, hogy tőlük várod el, hogy felrángassanak a padlóról, akkor menekülni fognak - méghozzá joggal!
2017. ápr. 22. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen.Egy ido utan mindennemu segitseget elutasitott ,a szemeben en lettem a gonosz ,amiert en minden megprobaltatas ellenere pozitiv maradtam.Nem tudott lehuzni a szintjere ,igy meggyulolt.Feltekeny volt minden sikeremre ,irigy volt minden apro oromore.Persze megspekeltem a helyzetet azzal ,hogy gyereket is szultem neki...Nos ,ha nincsenek vasbol az idegeim es nem segit a csalad meg anyosek anyagilag ,akkor nagyon csunya veget erhetett volna...A vegen mar attol feltem ,hogy almomban megol ,mert mindig azt hangoztatta.
2017. ápr. 22. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!