Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit szólnátok/tennétek? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Ha egy nőn sebeket,hegeket látnátok? Elhinnétek, hogy a munkahelyén szerezte őket (mert olyan munkat vegez) vagy másra gondolnátok? vagy mit szólnátok, ha bevallaná a csaj,hogy ő csinalja ezt sajat magának, elmenekulnétek tőle?2015. dec. 25. 07:19
2/22 A kérdező kommentje:
Marmint elhinnéd vagy elmenekulnel? Azt nem irtad oda,de gondolom masodikra gondoltal
2015. dec. 25. 07:25
3/22 anonim válasza:
te beteg vagy szerintem #1 vagyok
4/22 A kérdező kommentje:
Eltalaltad
2015. dec. 25. 07:31
6/22 A kérdező kommentje:
Mert felek es faj a lelkem,remegek belul. Eloszor csak azert kezdtem el,mert igy gondoltam hatha leszokok arrol,hogy marrom magam. De nem,mert ez mas erzes.
2015. dec. 25. 07:43
7/22 anonim válasza:
Menekülnék. Te meg fordulj orvoshoz, és gondolkodj el rajta, miért jó, hogy elcsúnyitod magad.
9/22 BlackSword válasza:
A legjobb szándékkal mondom, hogy fordulj szakemberhez... Ez betegség...
Mi a baj???
10/22 A kérdező kommentje:
Hogy forduljak szakemberhez,nincs ido,dolgozom meg a penzt is sajnálnám ra,nincs annyi penzem
2015. dec. 25. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!