Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, szoktunk néha beszélgetni. Nagyon szimpatikus nekem. El szeretném hívni randira, de nem tudok vele kettesben lenni. Az online tudakozóban megtaláltam a mobil számát.
Mennyire vennétek zaklatásnak, ha így hívnám fel telefonon?
2015. dec. 23. 08:39
1/7 anonim válasza:
Adott ő is olyan egyértelmű jeleket feléd, amiből azt tudod levonni, hogy bejössz neki? Mert ha nem, akkor inkább ne hívd fel. Ha csak úgy gondolod, hogy igen, akkor szintén ne hívogasd.
2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy igen. Természetesen nem lehetek/ vagyok biztos benne. Nem egyértelmű.
2015. dec. 23. 09:05
3/7 anonim válasza:
Akkor már inkább FB-on írj neki... A mobiltelefon nagyon privát szféra, az szerintem full zaklatás. Amúgy pedig simán lehet, hogy már nem is az a száma.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam facen. Sztem nincs neki.
2015. dec. 23. 09:26
5/7 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy az a családjából valaki más száma.
6/7 anonim válasza:
Hivd fel! Biztosan meglepodne es orulne neki,hogy ilyen ferfias es bator vagy:) en örülnék neki
7/7 anonim válasza:
Szerintem hívd félre fél percre, és személyesen hívd el, mert én nem tudnám mire vélni, hogy honnan van meg a számom, ki adta oda úgy, hogy nem egyeztem bele. Egyébként ugye nem biztos, hogy az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!