Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit szólnátok/tennétek? (lent kifejtem)
Akkor vagdosd még magad, ha nincs időd és pénzed, hogy lemenj a szakrendelőbe és bejelentkezz egy pszichológushoz. Zárd ki az esélyét is annak, hogy valaha normális életed legyen.
Szülj majd egy gyereket és ugyanilyen sorsa lesz neki is. Az, hogy siránkozol az elcseszett életeden, egy darabig oké, de miután magad is észrevetted, hogy gáz, amit csinálsz, azt is vedd észre, hogy neked segítségre van szükséged.
Nem lesz gyerekem
Noverem azt mondta segit nekem,ha itt lesz. Hát most itt van,de semmi,pedig egyedül ő tudja,hogy miket csinalok. Most,hogy itt van ő is szarik a fejemre.
Értem. Mindenki hibás. Hidd el, hogy rajtad kívül már sokan "megjárták a hadak útját" és sokan ki is jöttek belőle. Vagy úgy, hogy a hajuknál fogva húzták ki magukat a sz@rból, vagy úgy, hogy szakember segítségét kérték.
Kérdés, hogy Te akarod e? Hidd már el, rajtad múlik, nem máson. Nem a nővéreden, nem a szomszédokon, nem egy pasin, RAJTAD. Ha egyedül nem egy, akkor szakember kell.
Nekem is vannak sebeim amiket magamnak csináltam. Pedig már 5 éve, de még mindig megvannak, szerintem mindig meg is lesznek. Szóval én ha meglátok ilyet rögtön meg tudom mondani, hogy munkahelyi baleset lehetett e vagy saját :) De én se szoktam a legtöbb embernek csak úgy elmondani, ha már jobban ismerjük egymást akkor.
Engem biztos hogy nem taszítana, de próbálnék neki segíteni, meg rávenni hogy szokjon le róla, elvinném pszichológushoz, megpróbálnám megérteni.
Viszont ha sok idő után úgy látszódik, hogy semmit nem akar tenni azért hogy jobb legyen neki, és csak szenved akkor egy idő után én is "elmenekülnék". Szép vagy nem szép, én mindig szeretnék segíteni ha valaki akarja, de ha valaki nem akarja azon nem tudok és nem is fogom "feláldozni" magam érte.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!