Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már beteges szerelem?

Figyelt kérdés

alig váltam el a barátnőmtől, mégis már eszeveszettül hiányzik...

mikor rágondolok, vagy ha beszélgetünk, az egész testem remeg, van hogy könnyeim is kijönnek, pusztána gondolattól, hogy nincs velem, és mennyire hiányzik nekem.

távkapcsolat, és én nagyon szeretem, az első lány, aki iránt így érzek...

volt már jópár barátnőm, de mégis csak ő aki iránt valamiért ezt érzem...minden hibájával elfogadom, ugy ahogy van...

és sosem akarom elveszíteni, de érzem, hogy nem lesz már sokáig az enyém..:://// hogy lehet hogy ennyire mélyen, és kifiúsan beleszerettem valakibe? HOGY??????

22/F

2012. febr. 28. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
De szeretném, hogy valaki irántam is így érezzen!
2012. febr. 28. 21:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiam,térj vissza Földre :)
2012. febr. 28. 21:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen!
2012. febr. 28. 21:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
mióta vagytok együtt?
2012. febr. 28. 21:57
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Ja, igen szerintem ez csak a kezdeti lelkesedés nem sokára lenyugszik a kis lelke :D
2012. febr. 28. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

ó de aranyos :) Nekem is kéne egy ilyen :D

amúgy nem baj szerintem, ha valaki érzelmes, meg érthető, ha szereted, akkor félted is.

Ott van a baj, hogy már kezded bemagyarázni, hogy el fogod veszíteni, és ezért tényleg megtörténhet.

2012. febr. 28. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Gondold végig, h miért szakítottatok.
2012. febr. 28. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Nagyjából mi is így vagyunk a párommal, de azért a barátom sírni nem szokott tudtommal. Talán kicsit túlzásnak érzem ezeket a reakciókat. Hogy érted, hogy érzed, hogy nem lesz sokáig a tiéd? Ezért remegsz meg sírsz?
2012. febr. 28. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Sosem gondoltam volna, hogy a hímneműek képesek az érzelemre, pláne ilyen erős formában. Ezen most ledöbbentem, és csak gratulálni tudok a barátnődnek, hogy ilyen szerencsés. 21/L
2012. febr. 28. 22:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert távkapcsolat.Az messze van a hétköznapi,normális kapcsolattól....
2012. febr. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!