Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már beteges szerelem?
alig váltam el a barátnőmtől, mégis már eszeveszettül hiányzik...
mikor rágondolok, vagy ha beszélgetünk, az egész testem remeg, van hogy könnyeim is kijönnek, pusztána gondolattól, hogy nincs velem, és mennyire hiányzik nekem.
távkapcsolat, és én nagyon szeretem, az első lány, aki iránt így érzek...
volt már jópár barátnőm, de mégis csak ő aki iránt valamiért ezt érzem...minden hibájával elfogadom, ugy ahogy van...
és sosem akarom elveszíteni, de érzem, hogy nem lesz már sokáig az enyém..:://// hogy lehet hogy ennyire mélyen, és kifiúsan beleszerettem valakibe? HOGY??????
22/F
őszinte leszek veled!
Neked teljesen elmentek hazulról!!!
Ez egy állapot, és az a baj hogy te a csúcson vagy és onnan hatalmasat lehet zuhanni! Azt mondom h szeresd, de ha tisztán akarsz gondolkodni és látni, és nem akarod félreérteni a dolgokat vagy nem akarod h átverjen esetleg...akkor ebből vegyél vissza!
Ez mind szép és jó...de csak egy ideig, ebből marad meg az őszinte igaz szeretet....ha minden jól alakul!
27/f
Úgy tűnik, sok válaszadónak savanyú a szőlő !
:DDD
Koszi a valaszokat!
Attol feelek igazabol, hogy baratnom nehogy azthiggyje, hogy barmit megycsinalhat, ugyis megbocsátom neki, mert nagyon szeretem. Nem akarom, hogy visszaeljen ezzel....es igazatok van,, meg kene probalnom, kicsit lazabban venni....
Nem szakitottunk, még, de félek, hogy azlesz, es csak sajat magam miatt....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!