Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a kapcsolatommal?

Figyelt kérdés
Az első barátnőmmel járok 4 éve,3 éve 200 km-re vagyok a suli miatt és csak hétvégén találkozunk. Nagyon szeret engem, én is szeretem a belső tulajdonságait, de 2 baj van a kapcsolatban, a ritka találkozások miatt tök unalmas lett az egész és még 3 évig itt leszek, megszokott semmi izgalom nincs benne, illetve hogy amikor elkezdtünk járni egy álomnő volt a szememben, de, mostanra meg könyvtáros kinézete lett, és nem annyira vonzó már számomra. Szakítsak ez miatt vagy ne? Már elmondtam neki ezt a problémám de nem tudja mit várok tőle, nem érti, azt mondja ezen nem tud változtatni. Az nem foglalkoztat lesz-e másik csaj, mert sok bukik rám.
2012. febr. 28. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
elmúlt a varázs... sajna..
2012. febr. 28. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

miben változtatott a barátnőd a kinézetét illetően?

azért kérdem mert én is próbálok mindig csinos lenni és új ruhákat bevetni vagy új haj, stb, mert olyankor úgy tud örülni a barátom is pedig mi is 4 éve lassan hogy együtt vagyunk

segíts neki ebben, mit kéne csinálnia

avval meg hogy unalmassá válik... hát be kellene új izgalmas dolgokat vezetni

egy kapcsolatért tenni kell, nem megy magától

22L

2012. febr. 28. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szakíts vele.Előbb utóbb vonzalom hiányában ha nem szakítasz,véletlenül beadod a derekad másnak és megcsalod.Ezt elkerülvén inkább szakíts minél előbb.
2012. febr. 28. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként 22/F.Hát már frigid stílusban öltözködik,amikor szerelmeskedünk is mindig én kezdeményezek,régen meg vadabb volt meg minden,pedig azt mondja hogy nagyon vonzónak talál.
2012. febr. 28. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Na itt muszáj közbeszólnom. A másik oldalról szeretném megválaszolni. Hasonló helyzetben vagyok, nekem is ezt mondta a pasim, csak ő még majdnem meg is csalt rá két napra, hogy ezt bejelentette.

Nézz magadba, hogy tényleg szereted-e vagy sem, vele akarsz-e lenni, tudod-e nélkülözni a társaságát. Mert ha igen, akkor már rég rossz.

Viszont hosszú kapcsolat, szóval érthető, hogy már nem olyan izgalmas, mert kiismertétek egymást. Viszont a szerelmet táplálni kell mindkét félnek.

És a legfontosabb, ne azt várd hogy csoda történjen és izgalmassá változzon, hanem te is tegyél érte!!!!

Persze szólj neki is, hogy mi zavar, mert néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt...

2012. febr. 28. 21:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Én mit tudok tenni hogy ő izgalmas legyen? Én mindent beleadok a kapcsolatba,ezért szeret ennyire,de én ezt már nem tudom elmondani sajnos.
2012. febr. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!