Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a kapcsolatommal?
miben változtatott a barátnőd a kinézetét illetően?
azért kérdem mert én is próbálok mindig csinos lenni és új ruhákat bevetni vagy új haj, stb, mert olyankor úgy tud örülni a barátom is pedig mi is 4 éve lassan hogy együtt vagyunk
segíts neki ebben, mit kéne csinálnia
avval meg hogy unalmassá válik... hát be kellene új izgalmas dolgokat vezetni
egy kapcsolatért tenni kell, nem megy magától
22L
Na itt muszáj közbeszólnom. A másik oldalról szeretném megválaszolni. Hasonló helyzetben vagyok, nekem is ezt mondta a pasim, csak ő még majdnem meg is csalt rá két napra, hogy ezt bejelentette.
Nézz magadba, hogy tényleg szereted-e vagy sem, vele akarsz-e lenni, tudod-e nélkülözni a társaságát. Mert ha igen, akkor már rég rossz.
Viszont hosszú kapcsolat, szóval érthető, hogy már nem olyan izgalmas, mert kiismertétek egymást. Viszont a szerelmet táplálni kell mindkét félnek.
És a legfontosabb, ne azt várd hogy csoda történjen és izgalmassá változzon, hanem te is tegyél érte!!!!
Persze szólj neki is, hogy mi zavar, mert néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!