Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a volt kapcsolatommal?
Figyelt kérdés
Van egy srác jártunk, de én szakítottam vele mert nem éreztem szerelmet iránta, külsőre nagyon tetszik még most is és néha bánom hogy elhagytam mert ő kitartóan udvarólt azután is, hogy kidobtam csak akkor állt le ezzel mikor látott egy másik pasival. Tudom, hogy még mindig szeret de már nem is keres. Nem tudom, hogy szeretnék tőle valamit tetszik nagyon lehetek még bele szerelmes, és hogy beszéljek vele?2012. febr. 14. 11:20
1/1 anonim válasza:
Ha nem éreztél iránta akkor szerelmet, akkor valószínűleg most sem. Vagy igen? Nem működött a dolog, szerintem nincs értelme vele bajlódni, másodszorra sem valószínű, hogy menne. Felejtsd el őt, majd találsz mást, akit szívből fog szeretni és nem csupán tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!