Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a 3 éves kapcsolatommal?
A történet a következő:
Megismertem egy lányt 3 éve, csodálatos párkapcsolatban élünk, mindkettőnknek ez volt az első komoly kapcsolata, egymással vesztettük el a szüzességünket. A 3 év alatt nagyon megszerettük egymást, egymás családját is.
Kisebb nagyobb veszekedéseken kívül, ami teljesen normális, jól megvoltunk.
Aztán egyszer csak történt valami. A metron amivel járok hozzá, gyakran látok egy lányt néha szemezünk, van amikor csak úgy mellém ül pedig ezer üres hely van, egyszer már beszélgetést is kezdeményezett, eddig egyáltalán nem érdekelt, de most történt valami egyik napról a másikra és nem tudom mi van velem, csak rá tudok gondolni, MEG AKAROM ISMERNI, ez most nem testiségről szól, egyszerűen érdekel a "metrós lány". Sosem csaltam meg a barátnőmet és nem is tervezek ilyet tenni. Bárcsak visszakapnám a régi életem a régi érzéseimmel amikor még csak a barátnőm volt az egyetlen nő az életemben, ha lenne ilyen választásom, de sajnos nincs. Már egyszerűen nem a józan ész diktál. Állandóan csak a metrós lányra gondolok, a nevét sem tudom, havonta kétszer háromszor összefutunk a metron és most állandóan azon jár az eszem bárcsak találkoznék vele, bár nem tudom mit tennék.
Ilyen brutális még nem volt velem a sors, egyik napról a másikra felborul az egzisztenciám és a 3 éves kapcsolatom? Én nem ezt érdemlem, mindig hűséges voltam és őszinte. Szerelmes lettem? Vagy csak ismerjem meg a lányt mint barátot és bízzak abban hogy csalódok?
Kérlek szépen segítsetek, mert nem tudok tanulni, enni, aludni és azt hittem hogy el fog múlni 2 nap alatt, de úgy látszik hogy nem akar.
Én azt mondom, egy misét megér...
Attól, hogy beszélgetni kezdesz a lánnyal, még nem csalod meg a barátnődet. Attól, hogy egyszer-kétszer találkozol ezzel a lánnyal, azzal sem csalod meg. Próbáld megismerni és "mögé nézni". Hidd el, ő sem lenne jobb, mint a jelen barátnőd.
Mérlegeld a dolgokat..
Van egy kapcsolatod, elviekben szeretitek egymást. elviekben szerelmesek is vagytok..
van egy "metrós lány" akit nem ismersz, nem tudod, hogy milyen amikor nem a metrón van és azt sem tudod, tudhatod, hogy mi lesz ha esetleg megismered és összejössz vele.
Lehet hogy jól jársz, de az is lehetséges, hogy egy oltári nagy hülyeséget csinálsz és elveszted azt az embert akiért bármit megtennél, és feltehetően a párod is..
Lehetséges kicsit feldobnád a "párkapcsolatodat" nem gondolkoznál ilyeneken.
Mondjuk a te korodban, nincs tuti dolog.
gondolom 18 és 21 év közt lehetsz!
Gondolkozz el azon, hogy mit nyerhetsz és veszíthetsz!
Legyen szép napod, szia!
23/F
meglehet, hogy csak kicsit felütötte a kíváncsiság a fejét, elég régóta vagy együtt a barátnőddel, lehet tudatalatt kis változatosságra vágysz, de ezek nem igazi érzések, természetes, ha az ember néha kicsit begajdul, először is abba gondolj bele, ha esetleg elhagynád a barátnődet, egyáltalán el tudnád e képzelni hogy többet nem mellette ébredsz, de az sem árt ha belegondolsz abba is, hogy Te hogy éreznéd magad, ha a barátnőd érezne ilyeneket más iránt.... neked az mennyire fájna, vagy esne rosszul?
és az is igaz, hogy azt kellene elsősorban elemezned, hogy mi az (ezek alapján biztos van ilyen!) amit úgy érzed hogy nem kapsz meg a barátnődtől.
mitől lehetne jobb a metrós lány...?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, örülök hogy az internet korában élünk.
Mindenki nagyon sokat segített, azt hiszem most várni fogok és mérlegelni. Az is lehet hogy egyszerűen csak az a baj hogy nincsenek lány barátaim. Az egyetlen nőstény akivel érintkezek az a barátnőm... Amúgy meg nem véletlenül írtam hogy ez nem a testiségről szól. Egyszerűen csak érdekel a személyisége, hogy milyen lehet, mit szeret, mit gondol dolgokról, egyszerűen megfoghatatlan ez a helyzet de érdekel minden ami vele kapcsolatos. Pofátlan egy érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!