Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú betegség, szakítás után depresszió?
Az időjárás sem a legjobb, rendkívül lehangolt vagyok. Néha alig tudom visszafojtani a sírást. Rohamok jönnek rám, mintha valami nyomná a mellkasomat a szívemnél. Nem tudok semmi másra gondolni, csak rá, és hogy miért tette, hogyan volt képes rá. Nagyon csúnya eset volt, és szinte semmilyen jel nem mutatott rá.
Érdemes elmenni pszichológushoz? Tud segíteni bármit?
Akkor most kezdj el azokra gondolni, akiknek nincs mit enniük, nincs hazájuk, nincsenek szüleik, mert árvák, nincsen lehetőségük iskolába járni, nincs módjuk dolgozni menni, nem volt soha senkijük esetleg, és még betegek is mondjuk, vagy néhányan már meg is haltak.
Az ember hajlamos az önsajnálatra, ami nem egy vonzó tulajdonság. Szerintem látnod kéne, mennyire is szerencsés ember vagy a magad módján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!