Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok csúnya vagy kövér férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok csúnya vagy kövér férfi szeretne itt csinos jó nőt pénz nélkül vajon összejöhet nekik vagy csak örök álom?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 06:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A válasz igen! Sok csúnya kövér pasi szeretne egy okos szép nőt úgy,hogy pénze sincs, MIND!!!!!!!!
2017. ápr. 20. 11:21
 22/25 anonim ***** válasza:
És a válasz ismételten igen!!!!!! Örök álom.
2017. ápr. 20. 11:22
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
Én csúnya és kövér is vagyok. Soha nem volt az a konkrét elvárásom, hogy kizárólag csinos nőt szeretnék. Egyszerűen csinosnak láttam azt, aki megtetszett és megszerettem. Függetlenül attól, hogy mások szerint is csinos volt-e vagy sem. Szóval a csinosság is nézőpont kérdése. Ezért úgy gondolom, hogy ilyen alapon lehetséges.
2017. ápr. 20. 11:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Személyes:

Nekem volt dagadt palim.

(Mikor összejöttünk, normálisan nézett ki, 82 kg körül volt 180 cm-hez.) Az évek alatt 125 kg lett (nem betegség, tanusíthatom.)

Nem hagytam el, de jeleztem, kezdhetne valamit magával. Ba$zott rá... Ja, van tőle gyerekem (elég hosszú kapcsolatunk volt). Én 90 kg-osan mentem szülni. Ha én le tudtam fogyni 62 kg-ra, neki miért nem ment? Mert igénytelen, azért.

(Nem a súlya miatt mentünk am külön.)

Most együtt van egy (nem kövér, de hozzá hasonlóan igénytelen) nővel. Na az hozzávaló. Én nem, nekem nem ez a szintem. Utána is adtam esélyt kövér pasinak. Életem legeslegnagyobb tévedése volt az ember.

Na meg... van egy 130 kg-os ismerősöm, minden nőjét csalta össze-vissza, mert minden lyukba beteszi.

Ennyit a belső értékekről, amiket mondjuk én kaptam az "ilyenektől". (Bocs.... :D)

Nem általánosítok, de asszem, megengedhetem magamnak, hogy innentől rég a külső legyen az elsődleges, és ne kelljen már nálam kategóriákkal lejjebb lévő paliknak esélyt adni.

Ha valaki magától érdeklődik egy nem túl vonzó egyén iránt, az az ő dolga.

De itt millió kérdés szól arról, miért nem adunk esélyt, lehet, hogy jó a belsője...

Ja, lehet. De lehet, hogy nem. Pont, mint annak, aki tetszik is mondjuk, és nem égek vele az utcán, mert olyan igénytelen, hogy a dagadt test mellé még öltözködni se tud...

2017. ápr. 20. 11:33
 25/25 anonim ***** válasza:

180 magassághoz 120 már tényleg dagadt, nem is kicsit.

Ez már nem egészséges, de ez gondolom nem érdekelte.

Nem bírtam 90 alá menni, csak amikor lebetegedtem, de

akkor 60 kiló lettem. Azóta visszajött jópár kiló, de a

mázsát azért még nem érem el :) Azért ebben izom is van,

nem csak vastag védőréteg :) Jah, és 180+ vagyok én is.

90-ről 60-ra azért az elég jó eredmény. Gratula.

És attól, hogy 130 kilósan összevissza kefél egy pasi,

az nem jelenti, hogy minden pasi így tenne. Ő ilyen,

ez egyénenként változik. Ahogy az igénytelenség is,

van, aki fel tud öltözni normálisan, van, aki nem.

Ezt a részét is meg lehet érteni :) Viszont az is biz-

tos, hogy a te példádnál maradva, akikkel összekerül-

tél, a belső értékek sem voltak rendben.

2017. ápr. 20. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!