Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok csúnya vagy kövér férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok csúnya vagy kövér férfi szeretne itt csinos jó nőt pénz nélkül vajon összejöhet nekik vagy csak örök álom?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 06:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#7 Vagyok. Nem akarom bántani kövéreket, de már tele van a f...om , hogy ebben az országban minden kövér ember pajzsmirigy problémákkal küzd. De ha így van, akkor más a helyzet? Kövér,csúnya,csóró és ez mellé beteg. Ezzel sincs gond,de akkor már neki se legyenek elvárásai.
2017. ápr. 20. 10:15
 12/25 anonim ***** válasza:

Nézd, lehet úgy csóró egy ember, hogy végigdolgozza az

életét becsületesen, meg úgy is gazdag, hogy kereszbe

szalmát nem tesz. Ez alapján megint felesleges erőltetni.

Lehet, aki lebetegedett, illetve alatta is becsületesen

dolgozik, csak nincs lehetősége többszázezres fizetésre,

mert épp olyan területen él vagy olyan a szakmája.

Tehát lehet valaki ronda/kövér/csóró, de egy aranyember,

aki bárkinél többet tud belerakni (a pénzen kívül) egy

kapcsolatba. Akkor meg miért ne legyen neki olyan csinos

barátnője, aki meglátja benne ezt? Persze ez nem kötelező,

de létezik.

2017. ápr. 20. 10:20
 13/25 anonim ***** válasza:

Mert a barátnő hozott értékei: -külső, -belső, -pénz (ha a pasas csóró, valamiből élni kell), és mellé még ne legyen felszínes.

Pasas értékei: -belső...

Amiket írtál, meg tul.képp sok esetben magán az emberen múlik. Mindenki előtt vannak lehetőségek, a kérdés, mit hogyan használ. A becsület, tisztesség valóban nagy érték. Kár, hogy hó végén nem válik ehetővé és csekkbefizetésnél se nagyon fogadják el, szóval engem nem zavar, ha valaki becsülettel döglik éhen, csak azt csendben tegye, hisz Ő választotta az a létformát (direkt nem írok életet, mert annak nem nevezném.)

2017. ápr. 20. 10:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Bocsika! Persze hogy lehet szép okos formás bombázó nőd aki még szeret is és mutatkozik veled. Az összes rád vár. #7 voltam és sajnálom,hogy eddig nem azt írtam amit hallani szeretnél.
2017. ápr. 20. 10:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Hagyd, úgyis megmagyarázza... Bár tudnám, mi az a belső érték, ami felülmúl mindent... Sokak szerint aki jól néz ki, az csakis $zarember lehet (most a pénzt nem keverem ide, külső-belső egyeseknél csakis fordítottan arányos lehet. De ezzel csak magukat nyugtatják.)
2017. ápr. 20. 10:36
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom! Átlagnál szerintem jobb pasinak számítok ,pénzem is van jól élek jó autó stb,de igazán tökéletes barátnőm egy volt. Olyan aki mindenben a tökély volt számomra. 26 éves jogász szép okos trendi lány. 38 hosszú keresgélés alatt és kb 100 kísérletből. De őt is elba...tam ,mert egy tahó vagyok sok jó belső értékkel.😊
2017. ápr. 20. 10:50
 17/25 anonim ***** válasza:
38 év .
2017. ápr. 20. 10:51
 18/25 anonim ***** válasza:

És szerinted az összes kapcsolatban 50%-50%-ban raknak be a felek? :) Ugye ez nem vicc akar lenni?

(Egyébként abszolút nem vagyok a címben említett kategó-

ria, csak épp elemzem a leírtakat)

2017. ápr. 20. 10:51
 19/25 anonim ***** válasza:
"És szerinted az összes kapcsolatban 50%-50%-ban raknak be a felek? :) " => Nem... csak valljuk be, egy csinos nő kaphat jó külsejű pasit is értékelhető belsővel, aki az ő szintje, akkor miért kéne beérni egy kövér és/vagy ronda, csóró palival? Nincs (nem lehet) olyan belső értéke, amivel egy normális kinézetű ember ne rendelkezhetne. De annyi dagadt/ronda, de gyönyörű lelkű csaj van, miért nem abból válogatnak az ilyenek???
2017. ápr. 20. 11:07
 20/25 anonim ***** válasza:

"az ilyenek???"

Ez a fogalmazás mindent elmond :)

Nem írtam soha, hogy kötelező egy jó nőnek összejönnie

egy csóró/dagadt/rusnya pasival, de nem elképzelhetetlen.

Mint a legelején írtam, én sem vagyok egy Alain Delon

(mondjuk Jimmytől is messze állok), de klasszisokkal

jobb nők "találnak meg". Ez a lényeg, látnak bennem

valamit. Akkor egy csóró (amiről talán tehet, talán nem),

rusnya (erről nagyrészt tehet, de azért fel lehet dobni),

dagadt (erről megint vagy tehet, vagy nem) emberhez miért

ne vonzódhatna egy nála szintekkel jobb nő?

2017. ápr. 20. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!