Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak a Tinder utál engem, vagy nem nézek ki jól, és ezért nincs matchem?
Sziasztok
Az a helyzet, hogy kíváncsiságból csináltam Tinder fiókot. És én nem tartom magam csúnyának, de pár hónap alatt csak kettő matchem lett...
Valaki mondana véleményt?
hát az a gond hogy ide nem tudom felrakni a többi fotót :(
amúgy azon gondolkodtam, hogy nyáron beiratkozok ilyen társastánc tanfolyamra, hátha...
És azért szedje le, mert 19 éves.
Egyértelmű, hogy nem hétköznapi viselet, meg amúgyis eléggé nagy a kontraszt a háttérrel, így pedig béna a fotó.
Mondjuk a srác csak annyit tud elmondani magáról, hogy szereti az agymenőket, szóval akár maradhatna is a kép..
Nem tudom mi a célcsoportod, de a legtöbben angolul néznek sorozatot és angolul is írják ki a címét.
Dobj fel egy gameofthronest, extrém sportot, egészséges életmódot, startupot, meg valami alter szórakozóhelyet az adatlapodra a menő sulid mellé és sikered lesz a 17 éveseknél.
Persze csak másik fotóval.
És 19 évesen nem vehet fel egy zakót? :D Ne szórakozz már, ez egy normális kép. Néha feldob a lányok mellett egy-egy férfit, látnád, milyenekkel próbálkoznak. Iphone a tükörben, bicepsz mutogatás stb.
Minek kellene angolul írnia? Olyat kiírnia amit nem néz, nem foglalkozik vele, nem érdekli? Szerintem tök jó, hogy önmagát adja a profilján. "Dobj fel ezt meg azt" - és ha találkoznak, és kiderül, hogy semmi köze hozzá, akkor mit csináljon? :D
Kérdező, add magad, légy türelmes. Nem tűnsz butának, ne is hagyd magad befolyásolni. A megfelelő lány meg azért szeressen meg, aki vagy, ne a startupért meg az egészséges életmódért amit "feldobsz".
Amúgy férfi vagyok.
ment a zöld pacsi. Am frissült a leírás:
"Nyáron megyek tandemugrásra, aki szeretne velem jönni, az húzzon jobbra. :) Egy Golden Retriever gazdája."
Hátha ez jobban bejön... és a tandemugrás az igaz...
Amugy annyira egyedi, hogy kinek mi. Nekem tetszik ez a kissrac, de nekem pl. tul fiatal. Szerintem a kinezeteddel abszolut semmi gond nincs, a matchek hianya valoszinuleg abbol adodik, hogy ez a 19 ev meg nagyon az also korhatara a Tindernek, es a lanyok nagy altalanossagban idosebb fiut keresnek maguknal, igy alapbol csokken a kozonseg is, akik jobbra huzhatnanak.
Amugy szerintem tok cuki ez a nyari tandemtabor, de kicsit kisfius ez az elso mondat a bioban :) azon kivul semmi, de semmi gond veled! :) N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!