Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak a Tinder utál engem, vagy nem nézek ki jól, és ezért nincs matchem?
Sziasztok
Az a helyzet, hogy kíváncsiságból csináltam Tinder fiókot. És én nem tartom magam csúnyának, de pár hónap alatt csak kettő matchem lett...
Valaki mondana véleményt?
Nagyjából az van a leírásban, hogy szeretem az agymenőket, a pizzát, és a kutyákat.
Nem tudom hogy a linkben mennyi látszik a profilomból, de vannak egyéni képeim is, meg van 2 olyan amelyen mással vagyok...
A profilképem látszódik?
Amin mással vagyok, azokat szerintem szedd le. Amin mosolyogsz, azt tedd előre.
Nem lesz amúgy így sem sok matched. Túl normálisnak tűnsz. :)
Nem vagy ronda, átlagosnál kicsit jobban nézel ki, de ez a kép, amit látok rémes.
A szemedbe süt a nap és hunyorogsz, ráadásul ballagási öltöny van rajtad.
Szedd le és készíts másikat. Ha már ilyen szép a kert, inkább menj oda, nem kell a tetőre mászni.
köszi a tippet :)
akkor mindjárt rakok fel másik profilképet, hátha az jobb
Az öltönnyel mi a probléma? Nehogy leszedd, csak rakd hátrébb, egy mosolygósat rakj elsőnek.
Azt, hogy túl normálisnak tűnsz, arra írtam, hogy itt az a lényeg, hogy kitűnj valamivel. Nem burokban élsz, te is tisztában vagy a fiatal lányok értékrendjével. Annak ellenére, hogy normálisan nézel ki, és szereted az Agymenőket, a pizzát, és a kutyákat (ami amúgy előnyös kellene, hogy legyen), nem fognak ugrani a lányok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!