Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogyan tudnék ismerkedni?
hát akkor hagyd a tindert.
iratkozz be egy kommunikációs tanfolyamra, az gáz, ha ennyire gondot okoz a komm. és ismerkedés.
mi, csajok általában a jól kommunikáló, izgalmas, karizmatikus, szuggesztív egyéniségeket kedveljük.
A Tinderre amiatt gondoltam, mert azt vettem észre hogy chaten könnyebb megtennem "az első lépést", ráadásul nem csak egyéjszakás kalandot keresők regisztrálnak és úgyérzem kicsit könnyebb a dolgom ha egyből tudja a lány hogy nem barátkozás céljából írtam rá :D
Igazából csak az első kapcsolatfelvétellel vannak problémáim, ha már egy egy kicsit beszélgettem/irogattam valakivel akkor már nincs problémám a kommunikációval. Pl. ismerősökkel minden gond nélkül elbeszélgetek. Sokat segített ebben az is hogy motoros boltot nyitottam, az ember a hobbijáról könnyen el tud beszélgetni, ezzel nekem sincs problémám.
Az általad felsorolt tulajdonságok közül bennem minden megvan csak egy kicsit több idő kell hozzá míg előjön :) Az 1-2 megmaradt barátom mondta hogy nálam határozottabb, céltudatosabb embert nem nagyon ismernek.
A munkám miatt sem lenne rossz ha ki tudnék építeni egy közösséget magam köré. Nehéz, de nem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!