Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerimtetek ott lesz lehetoseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerimtetek ott lesz lehetosegem ismerkedni?

Figyelt kérdés
25N vagyok es most kezdek egy szepsegszalonban kozmetikuskent. Lesz mellettem fodrasz, kormos, masszor, borbely. Ilyen kozegben van eselyem ismerkedni nem? Az elozo munkahelyemen csak 5-en voltunk az irodaban es sosem talalkoztam senkivel, a netes ismerkedest pedig mar unom...
2017. ápr. 3. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:

hát ha jönnek férfi kuncsaftok, akkor simán

24F

2017. ápr. 3. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem olyan közeg. Te dolgozol, és jön egy férfi, levágatja a haját vagy a szakállát...hogy fogsz vele közben ismerkedni?
2017. ápr. 3. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
A szépségszalon az szerintem egy tipikus "csacsogós" munkahely. Ahol jönnek-mennek az emberek, gyakran vannak visszatérő vendégek, tehát lehet kapcsolatokat építeni. Az nyilván a szalon imidzsétől, légkörétől függ, hogy kik mennek majd jobban, csak nők, vagy vegyesen, illetve hogy milyen korosztályból. De alapvetően úgy gondolom, hogy ha elég nyitott vagy, itt adottak a lehetőségek az ismerkedésre, és ha nem is épp az ajtón kopogtat a tökéletes pasi, de egy ott szerzett ismeretség révén lehet hogy eljutsz hozzá is. Sok sikert!
2017. ápr. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!