Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki szüzesség miatt/tartós barátnő hiányában kezd vagy már totál be van kattanva?
Semmivel sem vagy elkésve! Nekem 24 évesen volt az első szerelem, szex, barát. Olyannal megspékelve, hogy engem sokat csúfoltak általános és középiskolában, képzelheted, hogy mennyi önbizalmam volt...
Szerintem inkább azon kéne elgondolkodod, hogy miért tárgyiasítod a nőket! Ez, hogy azt gondolod: "Uh, de bombáznám a szaftos pu***dat", "Ááh de kis fincsi baba"... Hogy is mondjam... eléggé kiábrándító.. Ezt megneszeli egy nő, és sírva menekül!!!
Libidód nincs és unalomból recsizel? Eléggé gáz...
Ahelyett, hogy a nőket bámulod, mi lenne, ha megszólalnál, vagy legalább mosolyognál egy kicsit?
Javaslom, nézz meg néhány Hevesi Krisztina videót, például ezt:
Miért nem mész el csajozni?
Én is ilyen voltam mint te, de berágtam és kimozdultam és elkezdtem ismerkedni az utcán, parkba, bárhol ahol egy számomra szimpatikus lánnyal összefutottam dumáltam vele. Nagyon nehezen ment nekem az első lépés de minden fejben dől el. A helyi üzletben a pénztáros csaj nekem nagyon bejött és nagyon nehezen tudtam leszólítani, de elhívtam őt randira mondanom sem kell hogy a szívem már majdnem kiszakadt a helyéről amikor elhívtam, de utána annyira megkönnyebbültem hogy azt el sem hiszed. Igaz hogy elsőnek nemet mondott de újra megpróbáltam és akkor már igent mondott, nem jöttünk össze, de bemutatott az egyik barátnőjének akibe első látásra beleszerettem, és ő neki is megtetszettem, vele annyira simán ment minden hogy magam sem hittem el a dolgot. Mai napig együtt vagyunk jó 3 éve.
Persze vannak olyan ismerőseim akik hasonlóan vannak mint te a mai napig, és ők már 30 felett vannak. Ő velük az a gond hogy egyik le van ragadva annál a nőnél aki már házasodott és családos anyuka lett, a másik meg nem jön arra rá hogy van külvilág és ott kell csajozni, hiába akarok neki segíteni nem megy neki, én meg nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!