Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha egy 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha egy 20 éves fiú szűz?

Figyelt kérdés

Mert én az vagyok. Vajon az emberek többségének ennyi idős korára már volt valakije, azaz csak én vagyok ekkora lúzer, vagy a kortársaim között ez még általános?

Őszintén szólva, én nem is éreztem a barátnő hiányát, kb. tavalyig. Azóta érzem, de még nem változott semmi. Zárkózott vagyok, nincs nagy önbizalmam, ezért jelenleg az esélyeimet sem becsülném túl.

Mások is küzdenek/küzdöttek ezzel ebben a korban?

2017. márc. 23. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén, mi a fenének érdekel téged, hogy a többiek mit mondanak és mit gondolnak erről?

Most ez kire tartozik? Rád vagy a több millió magyar emberre?

Majd el fog jönni a te időd is, csak kérlek, sz..rd már le az összes ember véleményét, ha a saját magánügyedről van szó, ami senkire se tartozik!!!

2017. márc. 23. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kell vele küzdeni, majd ha itt lesz az ideje, lesz barátnő meg minden ami vele jár. Nopara. Tanulj, sportolj, láss világot, ismerd meg önmagad, a lányok is jobban tapadnak majd.
2017. márc. 23. 17:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdezem meg, mert annyira aggaszt, hogy a többiek mit gondolnak.

Amúgy is mindenki idiótának tart, annyira zárkózott vagyok. Nincsenek is barátaim, akiknek bizonyítanom kéne.

Egyedül saját magam előtt érzem kínosnak. Folyton látom a párocskákat a suliban, és az az érzésem, hogy mindenkinek összejött már, csak nekem nem, mert én vagyok egy akkora balf?sz.

2017. márc. 23. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Helytelen a szemléletmód. Amúgy ugyan annyira nem gáz mint amennyire az sem, hogyha nem lennél szűz. Azt tudnod kell, hogy bármikor lehet barátnőd, te döntöd el mikor vágsz bele.

30/f

2017. márc. 23. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, én le s.z.a.r.o.m az életet, az embereket, a szexet, mindent, én egyedüllétre vágyok, mert mindenkivel tele a f.a.s.z.o.m és szeretnék egyedül élni a későbbiekben mondjuk a Hortobágyon a pusztában, ahol mindenkitől távol lehetek.
2017. márc. 23. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gaz. A zarkozottsagod nagyobb hatrany a parkeresesben, mint az, hogy szuz vagy.
2017. márc. 23. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Az én férjem is szűz volt mikor 20-már majdnem 21 volt mikor megismertem és összejöttünk. Utána nem sokáig volt már az...:)

Aki szerint ez gáz azzal nem kell foglalkozni. Én 19 voltam mikor elvesztettem, sajnos még így is rosszul választottam:(. De sosem szégyelltem a szüzességem. A lányok a középiskolai osztályomból 13-15 évesen vesztették el, vagy 16 körül. Nem akartam soha rájuk hasonlítani. Inkább voltam szűz tovább mint olyan aki 15 évesen vagy még fiatalabb korban szétteszi a lábát.

2017. márc. 23. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
A nők gáznak tartják. Mindenképpen titkold előttük, és ha kell, hazudj róla, különben drasztikusan csökkennek az esélyeid.
2017. márc. 23. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Elég általános, csak senki nem beszél róla. Nagyon sokan vannak, akiknek az egyetemen volt az első kapcsolatuk.
2017. márc. 23. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Én is szűz vagyok és a tiedhez hasonló személyiségem van és erősen gondolkozom egy fizetős hölgy meglátogatásán. 21/f
2017. márc. 23. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!