Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves srác vagyok, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves srác vagyok, még szűz. Már nem bírom tovább. szerintetek elmenjek prostihoz? Az gáz? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés

2017. jan. 3. 20:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
fizetnél egy tenyérnyi húsért aki még csak nem is élvezné veled csak megjátssza? :O
2017. jan. 3. 20:51
 2/21 anonim ***** válasza:
32%
Én elveszem az anális szüzességed egy doboz Marlboroért.
2017. jan. 3. 20:51
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Prosti alap. Kapcsolatra ne várj ha eddig nem jött össze..
2017. jan. 3. 20:52
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Prostik között is vannak kamusak... Egyeztetési hibákról hallottak e már a prostipártiak?...
2017. jan. 3. 20:54
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

Hát szerintem nem jó, ha nem a pároddal szeretkezel először, mert egy prostituálttal rossz szokás maradhat benned. Vagyis ha később párod lesz és vele vagy együtt, akkor olyat csinálhatsz, ami nem normális.

Viszont ha ráveszed magad, mindenképp járj utána megfelelő helyen, fórumokon, hogy mit mondanak a lányról, nehogy becsapjanak.

2017. jan. 3. 20:58
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Persze, járhatsz rendszeresen, ha már a nők nem foglalkoznak veled. Ha elsőre elmész lehet fura lesz, de az is lehet hogy beleszeretsz, vagy csak méginkább kelleni fog a dolog, de szerintem havi 2x pár ezer ft, az idegrednszered egészsége érdekében mindenképp kell hogy kielégitsd a vágyaidat. Hozzá tartozik az emberi természethez. Ez olyan mintha a kulát tartanád vissza
2017. jan. 3. 21:04
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Most h mondod utolsó tegnap óta nem toltam ki a kábelt :D
2017. jan. 3. 21:09
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy gáz-e azt te tudod, mond meg te.

Ha elmész, megtartod magadnak ezt a kis infót és kész.

Egyrészt nem tartozik senkire, másrészt nem is érdekel senkit.

Fogadd el, hogy ez a kérdés ami most megfogalmazódott benned, az nem egyedi, ettől nem vagy se jobb se rosszabb mint bárki más.

A lényeg, hogy te dönts el mit akarsz, és ne mások véleménye alapján hozz döntéseket.

Ez úgy általában mindenre igaz.

2017. jan. 3. 21:15
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

Persze menj csak,de mond el,hogy ez lesz az első.

Hagyd,hogy elsodorjon magával a csaj,mindenki abban jó amit csinál.

Vannak kezdeményező-irányító lányok,olvass sok beszámolót.

2-3 alkalom után már tudni fogod mit kell tenni a nőkkel.

2017. jan. 3. 21:18
 10/21 anonim ***** válasza:
45%
Menj el de vigyázz össze ne szedj valamit, és majd ne mondd el leendő barátnődnek a kis kalandot mert elég illúzióromboló! Legalábbis nekem volt barátom elmondta és utána nem tudtam már undor nélkül ránézni. Mondjuk ott annyi bibi volt benne, hogy már együtt jártunk mikor ez történt, csak én még szűz voltam, és kicsit vártam volna még vele, mint kiderült ő meg nem bírt magával.
2017. jan. 3. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!