Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves srác vagyok, még szűz. Már nem bírom tovább. szerintetek elmenjek prostihoz? Az gáz? Nem tudom mit tegyek.
Nahát mik vannak?
Ezek után tényleg ne mond el a leendőnek.
De nekünk ide írhatsz persze.:)
"2-3 alkalom után már tudni fogod mit kell tenni a nőkkel."
Ekkora bánat nagy marhaságot is rég olvastam.
Egyrészt: a prostinak fizetsz, hogy meghúzd, ő meg jó pofát vágjon hozzá, akkor is ha rémesen csinálod. Ebből SEMMIT nem fogsz tanulni.
Másrészt: nincs olyan, hogy "mi kell a nőknek". NINCS. Pl a legjobb barátnőm a nagyon hosszú előjátékokat szereti, a sok kényeztetést, a kicsit lassabb meneteket, amik sokáig tartanak. Én agyvérzést kapok, ha az előjáték több mint egy kis tapi, csókolózás, esetleg orál részemről, ha meg negyed óráig tovább tart egy menet, akkor képtelen vagyok élvezni.
Ezer dologban különbözhetünk, mások az igényeink, mások az erogén zónáink, más a temperamentumunk. Ez nem csak prosti témában igaz, ha "rendes" barátnőd van, vagyis volt, akkor is a nulláról kell kezdeni az új partnerrel. Ha hozzám úgy nyúlna egy pasi, hogy "na majd ez biztos bejön neki, az exem imádta", azonnal kivágnám. Ne egy nőnek lásson akit épp meg tud húzni, hanem RÁM figyeljen, ha már én is rá figyelek, nem csak dildónak használom.
Kérdező, ne csinálj már úgy, mintha 60 éves lennél. Előtted az élet. Ha prostizol, az sok csajnál kizáró ok. Ha hazudsz, az szintén. És hidd el, hogy kiderül előbb vagy utóbb.
Én is szűz vagyok és ez egy óriási pszichés blokkot is eredményezett bennem és abszolút nem merek nőknél kezdeményezni. Egy kicsit is szebb nővel ha beszélek akkor még a hangom is remeg.
Szerintetek ez a pszichés gát leomlana ha elmennék prostihoz?
Nyilván ha beszélni se tudsz nőkkel, akkor simán lefeküdnél egy olyan csajjal, akit még életedben nem láttál, és nem ismersz, és tisztában vagy vele, hogy ő nem szeret téged... simán felállna, kicsit se aggódnád halálra magad. Biztos.
Nem jobb összeismerkedni először valakivel emberileg, majd utána közeledni hozzá ilyen téren?
Két dolog lehetsz:
- elmész prostihoz és később majd félszegen mosolyogva irulsz-pirulsz ha visszaemlékszel rá
- elmondod egy lánynak hogy 24 vagy és szűz és garantálom hogy attól a megaláztatástól amit tőle kapni fogsz attól évek múltán is spontán kigyulladsz a szégyentől
24 éves szűznek szerintem jobb lenni, mint 24 éves nemibetegnek, ezt azért vedd figyelembe.
Ha mégis elmész, ne érezd magad bűnösnek emiatt, sokan csinálták, de legyél nagyon körültekintő.
Olvass a lányról véleményeket, ha valaki két hetes reggel és 0 másik hozzászólással rt valami pozitívat azt ne vedd figyelembe.
És szerintem első alkalommal csak masszásra menj, mert ha még szűz vagy, és még életedben nem prostiztál, az első alkalommal a sok feszültség miatt ne mfog felállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!