Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves srác vagyok, még szűz. Már nem bírom tovább. szerintetek elmenjek prostihoz? Az gáz? Nem tudom mit tegyek.
Életem során 3 szűz pasival voltam. A legidősebb 2 évvel volt csak fiatalabb nálad. Nem okozott gondot, hogy nem voltak még csajjal. Nem voltak bénák, csak izgultak. Az egyiküknek köszönhetem azt, hogy 24 évesen orgazmust élhettem át életemben először. Vele vagyok egyébként azóta is, 7 éve, össze is házasodtunk.
De ha kiderülne, hogy egy pasi csak hogy ne legyen szűz, prostihoz ment, vagy úgy egyáltalán elment, azt bottal nem piszkálnám meg. Ha hazudozik, az előbb- vagy utóbb kiderül úgyis. Ha meg nem, akkor is, milyen ember az, aki hazugsággal kezdi a kapcsolatát? Szerintem semmiképp sem jó ember. A betegségekről nem is beszélve amiket összeszedhetsz. Plusz nem forog a gyomrod attól a gondolattól, hogy olyannak adnád a szüzességed, akit aznap még 10x megdugtak?
Ennyire ne legyél már IGÉNYTELEN, hogy qurvázni mész, hogy fizetsz a szexért. Ebből semmit nem fogsz tanulni, ugyanis minden nő másmilyen, és mást szeretnek az ágyban. Attól, hogy pár csajt megdugsz, még nem leszel jó a szexben. Visszataszító ez az egész. Én anno ismerkedéskor tudtam meg egy srácról, hogy prostinál vesztette el. Nem találkoztam vele többet, nagy csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!