Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy egy 28 éves csinos nő még szűz és nem volt még barátja pedig már nagyon régóta nagyon szeretne?

Figyelt kérdés

Egy ilyen nővel ismerkedek.

Ő azt mondja azért mert nem hajlandó várni pár hónapot és ez neki fontos. Mindenki csak szexet akar és nincs lehetősége ismerkednie,csak nők veszik körül mindenhol.

Lehet ez az oka? Amúgy nagyon csinos ilyen egyszerű szép lány.

2016. dec. 6. 17:41
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Rá várni pár hónapot
2016. dec. 6. 17:47
 2/22 anonim ***** válasza:
16%
lehet,de ha eddig nemérdekelte a szex,biztos jó lehet az ágyban:D forróvérű nagyon.lehet asszexuális.
2016. dec. 6. 17:48
 3/22 anonim ***** válasza:
47%

Én elhiszem amit mond.

Gondolj bele mikor alakulnak ki kapcsolatok?Vagy a középsuliban, vagy a fősulin/egyetemen. Ha itt nem talál párt akkor a munkahelyen ennyi idősen már szinte lehetetlen. Komoly, megfontolt, biztos nem ment bele alkalmi flörtökbe.

Én nem keresném a helyedben az okot.

Ismerkedjetek, aztán meglátod hogy alakul.

Abban viszont nem értek Vele egyet,hogy pár hónapot törvényszerű várni a szexel.

2016. dec. 6. 17:49
 4/22 anonim ***** válasza:
23%

Nekem az az oka, hogy nagyon lóg a mellem, és nem fogom megmutatni soha senkinek.

Neki nem tudom. De a szüzességnek nincs felső korhatára.

2016. dec. 6. 17:50
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi idős a korban a férfiak már nem igazán akarnak várni a szexszel, elhiszem, hogy nehéz találnia valakit.
2016. dec. 6. 17:51
 6/22 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem találta meg az igazit
2016. dec. 6. 17:55
 7/22 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy kínzás ennyi idősen túl sokat várni. Én is nagyjából ebben a korban vagyok srácként és még nem volt barátnőm. Mikor, volt is valami alakulóban a a harmadik randi után nagyon szar volt rájönni, hogy nem lesz most sem semmi. :(.

Lányoknak nőknek könnyebb ismerkedni elég egy facebook és maris jönnek a kéretlen levelek és az ismeretlen ismerősök, csak válogatni kell köztük. :). S a legtöbb ilyen úton próbálkozó a hozzám hasonló fiatal-agg legények :P ...

2016. dec. 6. 18:00
 8/22 anonim ***** válasza:
23%

Pár hónapot várni a szexre? Egy 16 éves lánytól még érthető ez, de egy majd' 30 éves nőtől? A szex egy párkapcsolat természetes része, aki fél tőle és hónapokig halogatja az nem képes egy egészséges párkapcsolatot fenntartani. Nem azt mondom, hogy a második randin már terpeszteni kell, de az a férfi vagy nő, aki 2-3 hét után nem hajlandó az intimitásra az az illető nem áll készen a párkapcsolatra. Nem akarlak megbántani, de szerintem sz*rba tenyereltél, a helyedben én angolosan távoznék, még mielőtt teljesen kiszívja a lelked egy diszfunkcionális párkapcsolat.

Ja és a nő valszeg kattant, bár ez nem biztos, de elég jó eséllyel az.

2016. dec. 6. 18:02
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
Senki sem tudhatja. Vagy elfogadod így vagy hagyd a csudába. Az emberek nem feladványok, hogy mindenáron megfejtsék őket. Majd elmeséli idővel, de csak ha elfogadod őt, mint írtam is. :)
2016. dec. 6. 18:09
 10/22 anonim ***** válasza:
80%

Ha szűz, előbb meg kell bíznia a pasiban.

Én se feküdnék le 3 hét után senkivel. Max ha 3 hétig napi 24 órát együtt töltünk, hogy megismerjem.

Az meg pont most derül ki, hogy lehet, hogy a nőnek könnyebb olyat találni, aki megdugná, de aki 28 évesen szűz, az nem csak egy "baszcsit" akar.

2016. dec. 6. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!