Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy egy 28 éves csinos nő még szűz és nem volt még barátja pedig már nagyon régóta nagyon szeretne?
Egy ilyen nővel ismerkedek.
Ő azt mondja azért mert nem hajlandó várni pár hónapot és ez neki fontos. Mindenki csak szexet akar és nincs lehetősége ismerkednie,csak nők veszik körül mindenhol.
Lehet ez az oka? Amúgy nagyon csinos ilyen egyszerű szép lány.
"kicsit furcsa, hogy nincs lehetősége ismerkedni, a kérdezővel mégis megismerkedett"
Egyetértek ugyan veled többnyire, de azért ez annyira nem fura. Pl nekem van barátom, akit egy középsulis haverom ismerősén keresztül ismertem meg kb 5 éve, de azóta nem sok pasit ismertem meg. Munkában 40 fölötti nőkkel vagyok körülvéve, az összes hobbim vagy magányos, vagy csajos. A párom is, engem megismert, de ő se nagyon tudna ismerkedni: munkában CSAK pasikkal van körülvéve (oké, van ott 1 lány, a takaritó, aki az unokahúga), a baráti köre csak pasikból, alkalmanként azok barátnőiből áll, máshova meg nem igazán szokott eljárni.
Szóval ilyen simán lehet. Ettől függetlenül felpontoztalak. :D
Az viszont vicces, hogy nincs lehetősége ismerkedni, de mégis mindenki szexet akar. Wtf :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!