Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy egy 28 éves csinos nő még szűz és nem volt még barátja pedig már nagyon régóta nagyon szeretne?
Egy ilyen nővel ismerkedek.
Ő azt mondja azért mert nem hajlandó várni pár hónapot és ez neki fontos. Mindenki csak szexet akar és nincs lehetősége ismerkednie,csak nők veszik körül mindenhol.
Lehet ez az oka? Amúgy nagyon csinos ilyen egyszerű szép lány.
"A szex egy párkapcsolat természetes része, aki fél tőle és hónapokig halogatja az nem képes egy egészséges párkapcsolatot fenntartani."
Igen, a párkapcsolat nagyon fontos része. De most komolyan, te összejössz valakivel 2-3 találkozó után, mikor még csak pár órát beszéltetek és alig tudsz róla valamit, vagy mi??
Az a gond, hogy sok ember számára, mint itt látható is fontos szempont és elsődleges.
Miért elsődleges? Ha később derül ki, akkor mi van?
Akkor is meg kell előtte ismerni a másikat, ha működik, ha nem!
Attól nem lesz senki se több se kevesebb mert első randin kefél.A menyasszonyommal pl így volt.De a legutobbi exem csak halogatta,én nem eröltettem vártam rá.Aztán megcsalt...Na erről ennyit.
Attól mert őszinte vagyok és ez nem tetszik sokaknak attól még nem vagyok primitív.Csak nem azt mondom/írom amit a másik hallani akar.Ha meg nem viseli el a szivetek a kritikát az a ti bajotok.Nem kell törölni ezért hsz-t.Görgess tovább és kész...
Nincs benne önellentmondás, ha a mindenki, aki csak szexet akar pl társkeresőről van, ez azért elég gyakori jelenség. És, a nincs lehetősége ismerkedni meg a munkahelyére vonatkozik, vagyis élőben nem tud.
Egyébként nem olyna hihetetlen a történet, kapásból tudnéktöbb haosnlót mondani csak 3-4 évvel fiatalabb lányokkal.
Hát nem tudom,számomra ez érdekes...Nagyon régóta szeretne párt találni,de nem volt lehetősége ismerkedni? Miért nem? Nem járt iskolába? Nem volt baráti/ismeretségi köre? Sorolhatnám...
Marhára nem érdekel,hogy le leszek pontozva,de szerintem egyáltalán nem egészséges és normális ha egy 28 éves nő még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!