Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy egy 28 éves csinos nő még szűz és nem volt még barátja pedig már nagyon régóta nagyon szeretne?

Figyelt kérdés

Egy ilyen nővel ismerkedek.

Ő azt mondja azért mert nem hajlandó várni pár hónapot és ez neki fontos. Mindenki csak szexet akar és nincs lehetősége ismerkednie,csak nők veszik körül mindenhol.

Lehet ez az oka? Amúgy nagyon csinos ilyen egyszerű szép lány.

2016. dec. 6. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

"A szex egy párkapcsolat természetes része, aki fél tőle és hónapokig halogatja az nem képes egy egészséges párkapcsolatot fenntartani."

Igen, a párkapcsolat nagyon fontos része. De most komolyan, te összejössz valakivel 2-3 találkozó után, mikor még csak pár órát beszéltetek és alig tudsz róla valamit, vagy mi??

2016. dec. 6. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
pár hónapot várni? azt minek? hogy utánna derüljön ki hogy egy nagy nulla az ágyba? és vége.
2016. dec. 6. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Az a gond, hogy sok ember számára, mint itt látható is fontos szempont és elsődleges.

Miért elsődleges? Ha később derül ki, akkor mi van?

Akkor is meg kell előtte ismerni a másikat, ha működik, ha nem!

2016. dec. 6. 18:38
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Én némi ellentmondást érzek a nő mondókájában. 1. Nem hiszem el, hogy élete 28 éve alatt csak és kizárólag nők vették körül (gondolom, járt iskolába, most már talán dolgozik, esetleg utazik is, meg csak van valamilyen hobbija). 2. Ha nincs lehetősége ismerkedni, veled mégis hogyan találkozott? Bemásztál az ablakán? 3. Nem a legtutibb módszer, de ott lehet a társkereső is az ismerkedésre, de ezt nagyon sok nő alapból kizárja ilyen-olyan (esetleg mondvacsinált) okokkal. 4. Azt sem hiszem el, hogy mindenki csak szexet akar tőle, én pl. a másik véglet vagyok, nem szoktam nyomulni senkire, valószínűleg ez is a baj. 5. Ha nem tud kivel ismerkedni, akkor mégis ki az a "MINDENKI", aki csak szexet akar tőle?
2016. dec. 6. 18:43
 15/22 anonim ***** válasza:
8%
15-ösnél a pont.sakk-matt a nöcinek.
2016. dec. 6. 18:49
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Attól nem lesz senki se több se kevesebb mert első randin kefél.A menyasszonyommal pl így volt.De a legutobbi exem csak halogatta,én nem eröltettem vártam rá.Aztán megcsalt...Na erről ennyit.

Attól mert őszinte vagyok és ez nem tetszik sokaknak attól még nem vagyok primitív.Csak nem azt mondom/írom amit a másik hallani akar.Ha meg nem viseli el a szivetek a kritikát az a ti bajotok.Nem kell törölni ezért hsz-t.Görgess tovább és kész...

2016. dec. 6. 19:15
 17/22 anonim ***** válasza:
71%

Nincs benne önellentmondás, ha a mindenki, aki csak szexet akar pl társkeresőről van, ez azért elég gyakori jelenség. És, a nincs lehetősége ismerkedni meg a munkahelyére vonatkozik, vagyis élőben nem tud.

Egyébként nem olyna hihetetlen a történet, kapásból tudnéktöbb haosnlót mondani csak 3-4 évvel fiatalabb lányokkal.

2016. dec. 6. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem igazán értem én ezt a szüzesség hisztériát. Visszagondolva, én anno 24 évesen vesztettem el. Addig egyrész nem éreztem késznek magam rá, másrészt senki nem fogott meg annyira, hogy hosszabb távon érdekeljen. Márpedig egy éjszakásból kösz, nem kértem. Sem akkor, sem most. De amikor jött valaki, akkor nem azon agyaltam, hogy megmondjam-e, bénázok-e, mennyit kell/illik várni. Szóval második randin volt szex, és 5 éves kapcsolat lett belőle. Szóval szerintem a csajjal az a baj, hogy túlagyalja. Meg te is. Az csak feltűnne, ha annyira defektes lenne :d
2016. dec. 6. 20:58
 19/22 anonim ***** válasza:
amugy én rápróbálnék ha tévovázol
2016. dec. 7. 01:32
 20/22 anonim ***** válasza:
17%

Hát nem tudom,számomra ez érdekes...Nagyon régóta szeretne párt találni,de nem volt lehetősége ismerkedni? Miért nem? Nem járt iskolába? Nem volt baráti/ismeretségi köre? Sorolhatnám...

Marhára nem érdekel,hogy le leszek pontozva,de szerintem egyáltalán nem egészséges és normális ha egy 28 éves nő még szűz.

2016. dec. 7. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!