Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találkozik a kereslet a kínálattal?
A lánytestvéremmel szoktunk erről beszélgetni, de a megoldást nem tudjuk.
Nekem van egy csomó haverom, kollégám, akik jól keresnek, intelligensek, valamennyire ki is néznek, neki meg egy csomó barátnője hasonló körülmények között. Mégis mindkettőnknek sírnak az ismerősök, hogy nem találnak senkit, hogy nem létezik normális férfi/nő.
Mondjuk eddig egy konklúzió volt, hogy egyszerűen a két csoport láthatatlan egymásnak.
Én is mióta egyedül vagyok, azóta elmegyek sportolni (egyedül), elmegyek kirándulni a haverokkal, esetleg valami hasonló kiscsoportos program azokkal, akiket 1000 éve ismerek. A testvérem barátnői ugyanezt csinálják, munka-otthoni program, néha 2-3 barátnő, vagy valami nagyon csajos sport/hobbi.
Fizikai képtelenség megismerkedni, főleg, hogy kb a BKV lenne az egyetlen hely, ahol összefuthatnék velük, az meg nem igazán alkalmas az én korosztályomban ismerkedni, egyébként is mindenkinek fülhallgató a fülében, könyve a kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!