Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találkozik a keresle...

Miért nem találkozik a kereslet-kínálat?

Figyelt kérdés

Nem értem, és nem is tudom megérteni, miért nem találkoztatja össze az élet azokat a lányokat és srácokat, akik egyedülállók, de komoly/tartós párkapcsolatra törekednének, ilyenre vágynának. Miért alakul mindig úgy, hogy az egyik fél részéről ez megvan, de megalkuszván benne ragad egy romboló kapcsolatban és azért imádkozik, hogya másik változzon meg?

Mi kell ahhoz, hogy ez az egész helyrekerüljön és végre a komoly a komollyal, hasonló a hasonlóval találkozzon? Pusztán szerencse? Vagy engedni a szigorú ideálképekből? Valaminek kell lennie e mögött.

2014. márc. 18. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert minden lánynak helyes pasi kell
2014. márc. 18. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
#1, meg minden pasinak viszonylag szép lány, ezt is tegyük hozzá.
2014. márc. 18. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1 és 2

de miért is akarnánk olyan párt, aki nem tetszik nekünk?

2014. márc. 18. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

az a durva,hogy a mai lányoknak 10ből max 1-2 fiú tetszik,főleg 22 éves kor alatt,képtelenek engedni az ideálképekből,inkább egyedül maradnak vagy szexelnek párszor egy ilyen fiúval,aki megcsalja a barátnőjét.

a fiúknak 10ből 6-7 lány valamilyen szinten tuti tetszik,csak hát nem adnak nekik esélyt még az átlagos lányok sem,ha nem Brad Pitt hasonmások.

2014. márc. 18. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

"Mi kell ahhoz, hogy ez az egész helyrekerüljön"

Egy ideális világ, azt pedig mindenki tudja, hogy nem létezik (akármennyire is szeretnénk, NINCS-NEM VOLT-és NEM IS LESZ).

17/F

2014. márc. 18. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:

a kapitalizmus miatt

és a cionisták miatt

2014. márc. 18. 21:39
 7/7 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
0%

Hülye aki párkapcsolatot akar a mai világban.Nekem volt már egy pár és azóta elegem is lett belőle egy életre.

Az örökös nyavalygás,érzelmi zsarolások,stb. kikészítik az embert.A legutolsót is azért dobtam ki,mert már nem voltam boldog vele és el akart nyomni.Lehet,hogy én vagyok az elb@$zott,de én még nem találtam olyan lányt,aki megbecsült volna,pedig már nem egy mondta,hogy ritka nagy kincs vagyok,csak ehhez mérten nem voltak képesek velem bánni.

Ha egyedül vagy,ne bánd!Inkább élvezd a szabadságot és azt,hogy nem kell foglalkoznod másokkal!

Ui:A mostani lányok közt nehéz normálisat találni(talán már nincs is),mert én eddig úgy vettem észre,hogy mindegyikben van valami elcseszett.

24/F

2014. márc. 18. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!