Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem ismerik a kereslet-kínálat törvényét, ha már annyira panaszkodnak a mai férfiakra?
Több lány is panaszolta már nekem, hogy nem érti, miért nem adja magát egyetlen srác sem előttük. Ehelyett mindegyik veri a mellét és játssza a f...agyereket. Nagyokat mond, teátrálisan nyilvánul meg, illetve jól láthatóan taktikázik.
Amikor válaszoltam nekik, miért, csak lestek.
Mindenki tudja, hogy ha egy fickó akar valamit egy nőtől, akkor a létező legrosszabb hely számára a barátzóna. Ezt mindenki mindenáron el akarja kerülni, akár teljesen abnormális viselkedés árán is.
Volt olyan lány, akitől nyíltan meg is kérdeztem, hogy mégis mit várt?! Amikor egy-egy adott társaságból a legfigyelemfelkeltőbb (néha sajnos emiatt a legbunkóbb, legalpáribb) fickót választják, a szerényebbek mehetnek a levesbe, akkor miért csodálkoznak?
(Ha lehet, akkor az evolúciós és alfa-hím-es magyarázatokat hagyjuk már, mert itt nem erről van szó szerintem!)
Ez ugyan az, mint a fiúknál. persze a kinézet is fontos, de nálam nem elsődleges. Nekem is a határozott, vicces pasik tetszenek. Tudod a legtöbb ( nem mind, de a többség) kedves és szerény fiúval az a baj, hogy igénytelen és lógatja állandóan az orrát. Nekem az összes haverom aki ilyen szerény, de kedves és amúgy imádom, de büdös a lehellete, áll a fogain a lepedék, pattanásos, borostás és képtelen úgy végigmenni az utcán, hogy kiegyenedjen és felemelje a fejét.
Egy nő egy pasiban a biztonságot keresi, és az ilyen fiúk a fejüket inkább a homokba dugnák, ha beszólnak nekik vagy előtte szólogatnak be a barátnőjének. Tisztelet a kivételnek!
ez a barátzóna nyafogás már az agyamra megy
nem lehet minden jó csajjal járni! hát aki nem hajlandó veletek lefeküdni, azzal már nem is álltok szóba? csak két véglet van, a barátnő, meg a távozztőlemszürkeegérlevagyszarva? barátság mint olyan ennyire gáz? ezért olyan sok a hülye, mert csak szexben gondolkodik, emberi normális kapcsolattól már hisztizve sír
Én sose jöttem össze idiótákkal, meg olyanokkal akik játszották az eszüket. Utálom a játszmákat.
A barátzónás dolog meg aztán nem azon múlik, hogy úgy viselkedsz, mint egy cirkuszi csimpánz vagy értelmesen.
21L
És ha az illető ad magára és normális, kiegyensúlyozott ember, akkor nem kerül be a barátzónába, Arra értem, hogy lehet vele beszélgetni, viccelődni, viszont nem is tetteti magát másnak, mint ami.
Őszinte választ kérnék!
A 73 %-osnak szólt.
A 75 5-osnak meg azt üzenném, hogy amennyiben sikerül összejönni egy lánnyal, akkor nem gond, ha lánybarátok is vannak minél többen. De ha valakinek csak lánybarátai vannak, barátnője nincs, akkor jogos a kérdés. Egyébként egy lány ugyanezt gondolná, ha ő lenne minden fiúnál barátzónás.
ha valakinek csak lánybarátai vannak, akkor lehet, hogy tükörbe és magába kellene néznie
az a lány meg, akinek a melldöngető, "alfahím" kell, az olyan is, akkor köszi inkább egyedül maradok, nem kell felületes ribanc barátnőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!