1/7 anonim válasza:
soha ... és alapvetően téves közgazdasági tétel, hogy a kereslet határozza meg a kínálatot ... a kínálat határozza meg a keresletet, és soha nem kerül egyensúlyba, mert a gyártók fejlesztenek, fejlesztenek, hogy holnap és jövőre és azután mindig találj tőlük újat amit megvennél
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni...érezni fogod, már nem feszül a melled, puhább, nem folyik- nekem ennyi jele volt.
3/7 anonim válasza:
hogy én milyen hülye vagyok :) ... megnézhettem volna a kategóriát
4/7 anonim válasza:
Szerintem pár hét.
Utolsó, hát ezen jót mosolyogtam, kétszer is elolvastam, amit írtál... :D:D:D:D:D:D
5/7 anonim válasza:
Nekem kb. 3 hét kellett. Addig esténként pótolnom kellett a tejcsit. Éjjel meg 2 óránként cicire tettem ahogy igényelte a 3 hét alatt. Utána 3-3,5 óránként szopizott.
6/7 A kérdező kommentje:
Első: :DDD
Amúgy köszi mindenkinek, várom a további tapasztalatokat is. :)
2012. nov. 9. 06:17
7/7 anonim válasza:
Nagyon változó:).
Van, akinél egy nap nonstop szopi megoldja, van akinél egy- két hét sűrűbb szoptatás.
Mennyi idős a kicsid?
Hogyan szoptatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!