Tehát miért nem érdeklem azokat akik engem érdekelnek és fordítva? Csak költői kérdés, mások honnan tudnák ezt, csak azért írtam ki, hogy valakinek "el tudjam sírni" a problémámat.
Esélyt azt mindenkinek szoktam adni, tehát ha már előre tudom hogy nem vonzódok valakihez akkor is beszélgeek vele, meg igyekszem megismerni. De utána se lesz jobb soha, sőt inkább rosszabb. Olyan meg akire én figyelek fel az nagyon ritka, majdnem 2 év alatt összesen 3 olyan pasi volt akivel összejöttem volna szívesen, de ők mindig csak kedveskedtek, beszélgettek, kicsit szórakoztak velem aztán ennyi.
Én pedig senkit nem érdeklek, most én is kezdjek el sírni?
2013. okt. 17. 12:58
3/25 anonim válasza:
#2: elkezdhetsz, de nem érdekel senkit :D
2013. okt. 17. 12:59
4/25 anonim válasza:
Látod, épp ezért nem kezdek :D
2013. okt. 17. 13:00
5/25 anonim válasza:
A piac azon alaptéziséből, hogy a piac eleve nem tökéletes. Időbeli és helybeli távolságok miatt, nem találkozik a kereslet és a kínálat.
2013. okt. 17. 13:01
6/25 A kérdező kommentje:
Írd ki te is, én is azért írtam ki mert nem érdekel senkit =D
2013. okt. 17. 13:01
7/25 anonim válasza:
részvétem
2013. okt. 17. 13:02
8/25 anonim válasza:
Lehet, hogy túl magasan van az a bizonyos léc, amit nem hajlandó senki megugrani miattad. Annyit tehetsz, hogy vársz türelemmel, amíg előkerül egy ilyen, vagy lejjebb adsz az igényekből. Bár szerintem a jó dolgokra érdemes várni.
2013. okt. 17. 13:06
9/25 anonim válasza:
gondolom komolyabb kapcsolatot keresel inkább
túl nagyok lehetnek az elvárásaid a pasik iránt
vedd könnyebben a dolgot
az alkohol könnyít az ismerkedésen és oldja a dolgokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!