Miért nem találkozik a kereslet és a kínálat?
Tehát miért nem érdeklem azokat akik engem érdekelnek és fordítva? Csak költői kérdés, mások honnan tudnák ezt, csak azért írtam ki, hogy valakinek "el tudjam sírni" a problémámat.
Esélyt azt mindenkinek szoktam adni, tehát ha már előre tudom hogy nem vonzódok valakihez akkor is beszélgeek vele, meg igyekszem megismerni. De utána se lesz jobb soha, sőt inkább rosszabb. Olyan meg akire én figyelek fel az nagyon ritka, majdnem 2 év alatt összesen 3 olyan pasi volt akivel összejöttem volna szívesen, de ők mindig csak kedveskedtek, beszélgettek, kicsit szórakoztak velem aztán ennyi.
és ha kinézed magadnak mert tetszik és te is neki akkor legalább egy szexet miért nem ér meg a dolog?
lehet hogy aztán jön még a folytatás
#13: jaja ez is ismerős szituáció! Ez a baj velem is hogy ha ráakadok valakire, akkor hónapokig nem tudom kiverni a fejemből, pedig már rég tudom hogy megint rossz szekér után futok...De nekem is mindig "csak" annyi jut hogy kedves mosoly, hogy vagy mi újság stb. Már komolyan azon gondolkodm, hogy megmondom neki hogy ne legyen már velem kedves, hanem inkább tojjon le nagyívben, hogy tovább tudjak lépni.
20# hát köszönöm, b.lfaszt azt sikerült már korábban is fognom, de akkor már inkább senki, mint egy olyan. Amúgy ránézésre max. 22-nek szoktak mondani, szóval amíg nem tudják mennyi idős vagyok addig nyert ügyem van.
21# Én őszintén mondom benne lennék a csak szexben is, de az a baj hogy még arra se adnak lehetőséget, nem hívnak el sehova, nem vagyunk soha 1-2 percnél tovább négyszemközt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!