Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találkozik a keresle...

Miért nem találkozik a kereslet és a kínálat?

Figyelt kérdés

Tehát miért nem érdeklem azokat akik engem érdekelnek és fordítva? Csak költői kérdés, mások honnan tudnák ezt, csak azért írtam ki, hogy valakinek "el tudjam sírni" a problémámat.

Esélyt azt mindenkinek szoktam adni, tehát ha már előre tudom hogy nem vonzódok valakihez akkor is beszélgeek vele, meg igyekszem megismerni. De utána se lesz jobb soha, sőt inkább rosszabb. Olyan meg akire én figyelek fel az nagyon ritka, majdnem 2 év alatt összesen 3 olyan pasi volt akivel összejöttem volna szívesen, de ők mindig csak kedveskedtek, beszélgettek, kicsit szórakoztak velem aztán ennyi.

2013. okt. 17. 12:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Az biztos hogy magasan van, csak az a fura hogy régen viszonylag könnyen találtam olyat aki megfelel, 8 éven keresztül mindig tartós kapcsolataim voltak, most meg valahogy nem megy...

Meg ugye aki tetszik annak ezt ki is mutatom, szóval ők már tudhatnák hogy megütötték a szintet, csak hát joguk van hozzá hogy ne éljenek a lehetőséggel :D

2013. okt. 17. 13:12
 12/25 A kérdező kommentje:
iszok én rendesen, azzal nincs gond xD
2013. okt. 17. 13:14
 13/25 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Kinézek magamnak XY pasit és azt látom hogy csak elszórakozgatnak velem, ide nyújtják a kisujjukat, csepegtetnek magukból egy kicsit és ennyi. Semmi komolyabb nem lesz belőle. Még szex se, semmi. Akinek meg én tetszem azok meg egyáltalán nem érdekelnek.
2013. okt. 17. 13:16
 14/25 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2013. okt. 17. 13:17
 15/25 A kérdező kommentje:

#13 totál ez van velem is! Mondjuk ilyenkor elgondolkodom, hogy én is ezt csinálom a pasikkal mert attól, hogy nem érdekel még beszélgetek meg próbálok kedves lenni, szóval ugyanúgy "megtévesztem". Szóval lehet hogy ez a büntetés...

Sok éves vagyok már, 25-30 között

2013. okt. 17. 13:21
 16/25 anonim ***** válasza:
tudok egy tuti trükköt leányzó. priviben érte...
2013. okt. 17. 13:26
 17/25 A kérdező kommentje:
nem privizek, írd le ide!
2013. okt. 17. 13:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor nem!
2013. okt. 17. 13:28
 19/25 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Na igen, én is kedves vagyok velük. De mondjuk fene tudja. Aki nem az esetem és nyíltan kimondja hogy randizni akar velem, csak bókolgat hogy mennyire szép a mosolyom vagy szépnek tart én azokkal már nem vagyok kedves :D Megmondom hogy köszönöm a bókot de van barátom. Tehát én leépítem azokat mert semmi kedvem hozzájuk.

De persze van az a kategória is akiknél nem tudom eldönteni hogy bejövök nekik és azért kedvesek, vagy csak szimplán közvetlen típusok.

Meg most van egy pasi. Nagyon oda vagyok érte, és ő ezt megtudta hogy tetszik. Eleinte nem törődött velem, de aztán hirtelen már én is elkezdtem érdekelni. Vagy legalább nyitott felém. Na és azóta csak csöpögtet magából egy kicsit, de semmi randira hívás vagy valami. Én kerestem már többször is, aranyos, vicceske, 1-2 bók de ennyi. Én meg többet akarok tőle és nem tudok már leállni róla...

24/L

2013. okt. 17. 13:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Sok éves vagyok már, 25-30 között"

Eddig megtehetted, hogy valogattal, mert fiatal voltal es akkor te voltal elonyben, de most, hogy 25 multal mar udvozollek a ferfiak vilagaban ahol viszont mi valogatunk es nem ti. Roviden osszefoglalom, minden rossz indulat nelkul: 25 alatt kellett volna egy jo blfszt kerits magadnak, most mar szivas.

2013. okt. 17. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!