Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem szereti a kis melleket, a nagy az ideálja, de ha találkozik egy szép arcú/testű, intelligens, elbűvölő kisugárzású lánnyal, akinek kicsi a melle, szerintetek visszafogja utasítani?
Tegyük fel ez egy jóképű férfi, jó a teste, sok nőnek 1010es és a külső ellenére nagyon rendes. Bármilyen fullos nőt megkaphatna akit csak akar, sokszor hangoztatja, hogy neki a nagy mell tetszik.
Kicsi mell alatt pedig egy 75A-st értek.
"Ha egy férfi..."
Sok férfi van és nem egyformák. Lehet, hogy visszautasítja. Lehet, hogy nem. Nekem pl. több nagy mellű barátnőm volt, ezért senki sem hiszi el, hogy a kis mell jön be igazán.
Dehogy utasítja :D
Egy szép formájú A-s is bőven elég :)
(Tapasztalat)
Engem sodort már össze az élet olyan pasival akinek a nagy mellek tetszettek ennek ellenére össze akart jönni velem. Igen ám, csak folyamatosan az orrom alá dörgölte, hogy nekem kicsi van.
Folyton ilyen vicceket mesélt, állandóan szóba hozta, Facbookon is olyan képeket küldözgetett amin a kis mell volt összehasonlítva a nagy mellel.
Elegem lett belőle és leordítottam, hogy mégis mi a francért akar velem összejönni ha ennyire a nagy mellekért van megőrülve? Az volt a válasza mert intelligens vagyok és nem vagyok ribi.
Na én ekkor fejeztem be vele végleg.
"intelligens, elbűvölő kisugárzású lánnyal"
"sok nők nagyon rendes."
Létezik ilyen lány/nő??? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!