Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találkozik a keresle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozik a kereslet a kínálattal?

Figyelt kérdés
Csomó szingli nőt ismerek akik kedves aranyos visszafogott pasit szeretne magának és a külső is nagyon keveset számít nekik és sírnak hogy nincs normális pasi ugyanakkor itteni felhasználók szerint csomó ilyen szingli pasi van itt is de minden nő csak pénzre külsőre megy
2017. ápr. 15. 10:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, sok itt a hazugság, millióan mást képzelnek magukról.

L

2017. ápr. 15. 10:56
 2/22 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 15. 11:01
 3/22 Bad G-Sus ***** válasza:
55%
sokan még maguk sem tudják hogy mit akarnak :D lehet hogy mondanak vmit de az nem biztos hogy úgy is van.
2017. ápr. 15. 11:10
 4/22 anonim ***** válasza:
39%
Azért mert ezek a bizonyos nők, szintén a kűlsőségekre mennek az állításukkal szemben.
2017. ápr. 15. 11:13
 5/22 A kérdező kommentje:
4. Jaa azért volt a legtöbb ilyen nő ismerősömnek csóró hájfej tokás exe....
2017. ápr. 15. 11:18
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Mert akik itt "kedves aranyos" fiúknak mondják magukat, valójában egyáltalán nincs jó személyiségük, és hát a rossz külső + rossz személyiség valljuk be, senkinek sem vonzó.
2017. ápr. 15. 11:23
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

Egész egyszerűen szerintem arról van szó, hogy senki nem tudja, hol keresse a szerelmet. Vagy hogy találhatna rá.

Buliban ismerkedni maximum egy éjszakára jó, de az a lány jó előre leírja magát, aki ismeretlennel összebújik, így tőle nem is várnak többet.

Az internetes társkeresés pedig mint tű egy hatalmas szénakazalban. Na meg persze szerintem baromi undorító, hogy azon akarnak mások meggazdagodni, hogy a reményvesztett párkeresőket lehúzzák, hogy egyáltalán írni tudjanak. Így ez is kiesik.

Marad a szűk baráti kör, de ott meg nagyon ritka, ha belebotlasz valakibe, akivel terveznél.

Így marad a vágyakozás, és remény, hogy egyszer jobb lesz... :)

30/F

2017. ápr. 15. 11:28
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

A nők részéről szerintem az a legnagyobb probléma, hogy a pasik "széptevő" időszaka sok esetben csak addig tart, ameddig a lánnyal, nővel össze nem jönnek, utána már nem tepernek annyira, mivel már "megvan". Pálfordulást mutatnak be.

Tehát olyan fickót szeretnének, akinek a széptevő énje a valódi énje is egyben, aki az udvarlás alatt teljesen magát adja, emiatt évek múltán is ugyanúgy fog viselkedni, mint a kapcsolat elején. És erre tényleg nem létezik egy jó tanács, hogy hogyan lehet ezt kiszúrni - melyik pasi színészkedik, ill. melyik adja önmagát randizás, ismerkedés alatt. Ahogy idősebb, tapasztaltabb és bölcsebb lesz az ember, úgy vetkőzi le egyre inkább a naivitását, ill. úgy lesz képes egyre inkább átlátni a szitán és a hazugság legkisebb jeleit is kiszúrni, majd továbbálni.

2017. ápr. 15. 11:57
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Kamu a kérdés.
2017. ápr. 15. 12:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is észrevettem, mármint, hogy nem találkozik a kereslet és a kínálat.

Ismerek normális, kedves, aranyos szingli lányokat, és ismerek jófej, normális egyedülálló fiúkat. Már gondoltam arra, hogy jó lenne őket összehozni, de nem akarok kerítőt játszani...

Valószínű az a helyzet, amit az egyik válaszoló írt, hogy nem tudják, hogy hol ismerkedjenek, sőt szerintem ismerkedni sem mernek. Csak így nem tudom, hogy fognak találni maguknak párt :(

2017. ápr. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!