Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találkozik a kereslet a kínálattal?
"kedves aranyos visszafogott pasit szeretne magának és a külső is nagyon keveset számít nekik"
Mert a kedvesség és az aranyosság mellett domináns erős, vezérhímnek is kéne lennie (ellentmondás bizony), aki bár nem kell hogy egy brad pitt legyen, elég ha csak hujber feriként néz ki, és azért több pénze legyen mint a magyarok 96%-nak.
Vagy tényleg erre vágynak, de csúnyácskák.
"Ismerek normális, kedves, aranyos szingli lányokat, és ismerek jófej, normális egyedülálló fiúkat. Már gondoltam arra, hogy jó lenne őket összehozni, de nem akarok kerítőt játszani..."
Engem többször próbáltak már "normális, kedves, aranyos, szingli lányokkal" összehozni. Mindig az lett a vége, hogy nem kellettem nekik, mert ronda és alacsony vagyok.
8# A nők részéről szerintem az a legnagyobb probléma, hogy a pasik "széptevő" időszaka sok esetben csak addig tart, ameddig a lánnyal, nővel össze nem jönnek, utána már nem tepernek annyira, mivel már "megvan". Pálfordulást mutatnak be.
Pontosan így működik ez a nőknél is, de a házassággal.
"A nők részéről szerintem az a legnagyobb probléma, hogy a pasik "széptevő" időszaka sok esetben csak addig tart, ameddig a lánnyal, nővel össze nem jönnek, utána már nem tepernek annyira, mivel már "megvan". Pálfordulást mutatnak be."
Ilyenkor miért nem működik a híres női megérzés?
Az, hogy itt melyik pasi mit állít magáról, az köszönő viszonyban sincs a való élettel.
A kínálat és a kereslet pedig azért nem találkozik, mert fizikai valójában sem találkozik a két csoport egymással. Általában ritka, hogy szingli, dolgozó nők a szabadidejükben végjárják a környéket, hogy nincs-e véletlenül a számítógép elé ragadva egy harminc éves szűz, aki tizenöt éve nem lépett ki az emberek közé.
Hagyjuk már ezeket a nevetséges kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!