Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találkozik a keresle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozik a kereslet a kínálattal?

Figyelt kérdés
Csomó szingli nőt ismerek akik kedves aranyos visszafogott pasit szeretne magának és a külső is nagyon keveset számít nekik és sírnak hogy nincs normális pasi ugyanakkor itteni felhasználók szerint csomó ilyen szingli pasi van itt is de minden nő csak pénzre külsőre megy
2017. ápr. 15. 10:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

"kedves aranyos visszafogott pasit szeretne magának és a külső is nagyon keveset számít nekik"

Mert a kedvesség és az aranyosság mellett domináns erős, vezérhímnek is kéne lennie (ellentmondás bizony), aki bár nem kell hogy egy brad pitt legyen, elég ha csak hujber feriként néz ki, és azért több pénze legyen mint a magyarok 96%-nak.

Vagy tényleg erre vágynak, de csúnyácskák.

2017. ápr. 15. 12:16
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

"Ismerek normális, kedves, aranyos szingli lányokat, és ismerek jófej, normális egyedülálló fiúkat. Már gondoltam arra, hogy jó lenne őket összehozni, de nem akarok kerítőt játszani..."

Engem többször próbáltak már "normális, kedves, aranyos, szingli lányokkal" összehozni. Mindig az lett a vége, hogy nem kellettem nekik, mert ronda és alacsony vagyok.

2017. ápr. 15. 12:20
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Az is közrejátszhat, hogy aki elvan magában is, de szeretne kapcsolatot, az úgy van vele, hogy éli minden napját, fejlesztgeti is talán magát, suli vagy munka, barátok/barátnők és "MAJD JÖN". "Nyitott vagyok" és társai. Közben meg ez a taktika semmire sem jó és csak a nagy számok törvénye alapján egy egy lányt megtalálja egy pár fiú és talán lesz valami. De ilyen mentalitással kevés rá az esély, hogy majd rájuk akad valaki, vagy csak hónapok/évek múlva. Igenis tenni kell érte. Ismerkedni. Nyitottnak lenni. Ja, hogy te az vagy? Csak hiszed. MÉG nyitottabbnak!! Sült galamb csak igen ritkán repül bele abba a bizonyos szájba.
2017. ápr. 15. 12:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés, és szerintem #10 jár a legközelebb azzal, hogy egyszerűen nincs rá alkalmuk. Én ugyan csak részben volnék érintett - aranyos sztem nem vagyok, meg pasi sem -, de egyszerűen nincs olyan alkalom, hogy kifejezetten ismerkedési céllal mennék el bárhová. Én időpazarlásnak érzem az ilyesmit, és akkor már inkább olyasmit próbálok csinálni, ami jobban kedvemre való.
2017. ápr. 15. 13:09
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
Úgyhogy a kínálat nagyonis eltér a kereslettől. Azok a nők, akik azt állítják, hogy csak egy normális férfit keresnek, igazából egy egészen rendkívüli férfit akarnak maguknak, a férfiak ugyanazon top 1-2%-ából akarnak párt találni, ami ugye matematikailag lehetetlen, de ezt a nők egy jó része képtelen belátni.
2017. ápr. 15. 13:24
 16/22 anonim ***** válasza:

8# A nők részéről szerintem az a legnagyobb probléma, hogy a pasik "széptevő" időszaka sok esetben csak addig tart, ameddig a lánnyal, nővel össze nem jönnek, utána már nem tepernek annyira, mivel már "megvan". Pálfordulást mutatnak be.

Pontosan így működik ez a nőknél is, de a házassággal.

2017. ápr. 15. 13:27
 17/22 anonim ***** válasza:

"A nők részéről szerintem az a legnagyobb probléma, hogy a pasik "széptevő" időszaka sok esetben csak addig tart, ameddig a lánnyal, nővel össze nem jönnek, utána már nem tepernek annyira, mivel már "megvan". Pálfordulást mutatnak be."

Ilyenkor miért nem működik a híres női megérzés?

2017. ápr. 15. 13:42
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy itt melyik pasi mit állít magáról, az köszönő viszonyban sincs a való élettel.

A kínálat és a kereslet pedig azért nem találkozik, mert fizikai valójában sem találkozik a két csoport egymással. Általában ritka, hogy szingli, dolgozó nők a szabadidejükben végjárják a környéket, hogy nincs-e véletlenül a számítógép elé ragadva egy harminc éves szűz, aki tizenöt éve nem lépett ki az emberek közé.

Hagyjuk már ezeket a nevetséges kérdéseket.

2017. ápr. 15. 13:51
 19/22 mikeXxX ***** válasza:
Felajánlom magam tesztelésre akkor a 30+ korosztályú ismerőseidnek ha ennyire nem találnak senkit és akkor megválaszolódik a kérdésed is :) ! 37f
2017. ápr. 15. 14:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Kicsit módosítva a kérdést, az itteni felhasználóktól függetlenül - legyenek ilyenek vagy olyanok: miket kellene tennie az egyik és a másik oldalnak, hogy a kereslet találkozzon a kínálattal?
2017. ápr. 15. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!