Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nem egyértelmű, hogy nem barátkozni akar velük egy férfi?
Még valamikor tavaly év végén megkaptam egy találkozás után, hogy nem jövök be a csajnak. Előfordul, olyan ocsmány a pofám, hogy magamnak se jövök be. Csak hát akkor miért jött el velem randira? ...Ja, hogy az randi volt? - szól a kérdés.
Legutóbb egy lányra ráírtam, akivel diákmunkában együtt dolgoztunk. Miután elárulta, hogy van barátja, én látványosan visszavettem a kommunikációból. Ugyanakkor ő továbbra is haverkodni próbál velem.
És még több ilyen is volt. Az egy dolog, hogy én csak barátzónában kötök ki mindig, ilyen fejjel nem csodálkozok rajta. Viszont komolyan van olyan nő, aki azt hiszi, hogy egy férfi színtiszta haverságból akar vele ismerkedni? Most nem arra gondolok, hogy egy haveri körben vannak, és kénytelen-kelletlen össze kell ismerkedniük, vagy munkahelyen, egyetemen, iskolában, akárhol egy légtérben tartózkodnak, hanem amikor célirányosan keresik meg egymást.
(Félreértés ne essék, nekem férfi barátaim sincsenek, azon egyszerű okból, hogy akik voltak, azokat is elmartam magam mellől, ugyanis barátokra a legkevésbé sincs szükségem. Ugyanakkor én ismerőseimnél sem tapasztaltam azt soha, hogy barátságot akartak volna kötni ellenkező neművel.)
"Ja, hogy az randi volt? - szól a kérdés"
Ha bejöttél volna neki, akkor ő is annak tekintette volna. Ez csak a "hülyére veszlek, mert addig sem kell egyenesen felvállalnom a véleményemet" c. történet.
Miért kellene, hogy az legyen? A pasik sem viselkednek mindig egyértelműen. Nàlam legalàbbis volt màr olyan, hogy célirànyosan pàrtalàlàs miatt ismerkedtem, el is kezdtünk kommunikàlni a pasival. Talàlkozóra hIvott, jól elvoltunk. Ő kezdeményezett, megcsókolt. Megjegyzem pocsékul csókolt. Tehàt nem akartam volna vele semmit. Majd aznap este mikor beszéltük, megjegyezte, hogy de ugye én nem gondolok bele többet, mert csak baràtkozni akar.... Hàt mondom én a haverjaimat nem csókolom meg... Ja, hogy ő minden làny baràtjàval ilyen..na mondom köszi de kihagyom.
Nekem van egy pasi legjobb baràtom, vagy 8 éve, össze is szoktunk jàrni néha, de ilyesmi mint pl csók, soha nem tartozott bele. Mert az màr nem baràtsàg.. Amúgy meg egyàltalàn nem vagyok az esete, plusz annyira ő sem nekem + hàzas is vagyok. De ettől még semmi ok arra, hogy ne legyünk jóban. Megbízhatóbb mint sok csaj. Nàlam a női baràtok cserélődtek le teljesen. A koràbbiakban nagyot csalódtam.. Lettek újak.
@11
Ő mondott igent a találkozásra. Azt gondoltam, tök egyértelmű, hogy az randi, főleg, miután ő nyomult rám (jó, lájtosan, de a karomat is csomószor megfogta), aztán eszébe jutott, hogy mégsem. Sokáig gyanakodtam én is az átverésre, de nem tudom, valahogy nem nézem ki belőle.
@9
Elgondolkoztam ezen, és bizony igazad van. Tényleg csak dugni akarnék. De most ez olyan rossz dolog? Attól, hogy lelki szükségleteim kimerülnek abban, hogy tudjam hallgatni a kedvenc zenéimet, testi igényeim nekem is vannak. Azazhogy lennének, mert hát soha nem tudtam még kiélni őket. (Tényleg, színtiszta szexkapcsolatra ha valaki tudna tippeket adni, azt megköszönném. Értelemszerűen nem a fizetős megoldásra vagyok kíváncsi). Plusz most megint ott tartunk, hogy egy jóképű, sportos, vékony arcú szépfiúnál tök normális, ha a szexre megy, a puhos, szemüveges kövér fejűnél már igazi erkölcsi fertő.
Egyébként mentségemre szóljon: számomra gyakorlatilag mindenkinek a személye érdektelen. Legfeljebb azt tudom érdekes embernek tartani, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, aszociális vagy egyenesen antiszociális (lásd: Per "Dead" Ohlin, bár az állatkínzós részért harapok), főleg az élettörténetük miatt, hogy minek hatására üresedett ki a lelkük. Ilyen emberekkel haverkodnék is akár "hátsó szándék" nélkül (mert ugye valóban hátsó szándék az, ha valakinek vannak biológiai igényei), de százezerből egy ha ilyen, már sokat mondok. És mivel nem a Szent Társadalom (ámen!) által elvárt norma, ezért az ilyen emberek rendszerint kirekesztettek és öngyilkos lesz legtöbbjük még mielőtt megérné a harmincat.
Színtiszta szex kapcsolatot szex társkeresőn találsz. Én is ott találtam, már évek óta vagyok ugyanazzal a személlyel.
Ami pedig a barátkozást illeti itt is rám ír egy csomó pasi egyértelműen párkapcsolati vagy szex témakörben, és amikor udvariasan válaszolok, hogy köszi de van aki ápolgasson, rögtön jön a sértődött válasz: mit hepciáskodok itt, ő csak beszélgetni akart, meg barátkozni. Mondom, egye fene, beszélgessünk, következő kérdés: hol laksz, pesti vagy? Miért is fontos ez?
Most akkor vagy elhiszem, hogy a férfiak többsége csak barátkozni akar, vagy tudomásul veszem, hogy a férfiak többsége hazudik. Nem tudom, melyik a csábítóbb opció.
Szerintem is nézzél körül szexpartner keresőn.
Csak ott meg sok a fizetős... de ez hamar kiderül.
Viszont akkor, ha nem vagy szép, valamit tudnod kell, különben nem lesz szex ott sem. Találd ki, hogy miben vagy jó.
Na várjunk. Én eddig azt hittem, szexpartnerkeresőn csak hivatásosak vannak fent. Hmm.
Egyébként én beképzeltség és felsőbbrendűség nélkül azt gondolom, hogy intelligensebb, de legalábbis egyedibb és elvontabb vagyok az átlagnál. Szóval ebben vagyok jó, aminek párkapcsolatban és klasszik társkeresésben kellene számítania... de ugye a fenti példa mutatja, hogy a világ nem így működik, a külső számít csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!